Even en snel berichtje.

Wegens de vakantie heb ik natuurlijk ook niet veel geblogd, maar we kwamen van vakantie terug met technische mankementen;). Eerst begaf mijn telefoon het, het scherm tenminste en daarna liet mijn laptop het afweten halverweg (help alle parijs- en disneyfoto's erop) en even later was mijn geheugenkaart stuk (met alle andere foto's, aaaargh), maar goed de foto's op de geheugenkaart heb ik gered (dankzij Stellar Phoenix), de foto's van de laptop zijn ook nog te redden (ik wacht op een behuizing voor de harde schijven, de laptop zelf is overleden zegt men, ik ben er nog wel even in geweest met mijn live-cd;) en heb met eigen ogen gezien dat mijn ene schijf unreadable is (die met het besturingssysteem erop) en de andere (met de foto's) was nog goed te zien. Als ik de foto's heb gered ga iok er toch maar weer eens mee "klooien", who knows. Het is me al eens eerder gelukt met een pc;). En een nieuwe telefoon heb ik inmiddels ook weer gekocht. Verder was het een topvakantie, Parijs was geweldig met de meiden erbij, Eurodisney was super en ook de 10 dagen tent bij de Loire was lekker. Details volgen. Ik zit nu de ene keer achter Sabine haar PC en de andere keer op zolder, voel me ontheemd en kan niks doen wat ik gewend ben. De Bizzysis-site lag ook op zijn gat, heb ik ook met veel moeite klaargespeeld weer vanaf de andere pc's, maar als het goed is loopt alles nu weer. Verder allerlei voorbereidingen weer voor ons bijna 7-jarige dametje. Ze wil graag een gouden jurk voor haar Prinsessenfeest. Het is dus duidelijk dat het allemaal weer goed gevuld is qua bezigheidstherapie, ik hoef me niet te vervelen, hahaha!
Sabine gaat ook lekker, (letterlijk en figuurlijk) het plassen via de navel is in de vakantie wel heel praktisch. In oktober heeft ze weer een UDO en dan beslissen ze wat er gedaan wordt, of beter gezegd wanneer haar originele plasbuis dichtgemaakt gaat worden.
txc3x8ds toch weer een heel verhaal geworden en ik ga de dames nu uit bad halen want ze slaan elkaar nog net niet de hersens in.

Een gedachte over “

  1. Tjonge dat is weer een heel verhaal, wel balen van de foto’s. Fijn dat het met de meiden zo goed gaat, wel spannend wat Sabine aan gaat, het is natuurlijk niet niks om weer een operatie te moeten ondergaan….maar het is wel fijn dat het plassen via de navel zo goed gaat, dat is toch winst.Liefs van mij, Linda

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.