Weer thuis…..

Heerlijk……alleen al dat we niet meer zo hoeven te heen-en-weren is gewoon al lekker. Maar om nu weer met zijn allen bij elkaar onder xc3xa9xc3xa9n dak te vertoeven is toch wel het fijnste.
Uiteindelijk waren we pas om 14.00 thuis. Meteen al een prachtig versierd huis door tante Hannie en toen kwam oma met Laura net aanrijden. Later nog gezellig haar vriendin Amber en daarna nog Lars en Noor met neefje en nichtje met een prachtig welkomsplantje  en het vreindinnetje van Laura met een bosje bloemen. Hannie, Naomie en Zoxc3xab ontbraken natuurlijk ook niet en als klap op de vuurpijl besloot Laura tot een carriere als kapster. Ik weet niet of dat nu een goede beropeskeuze is want Naomie miste een flinke pluk aan de achterkant en bij zichzelf heeft ze echt flinke happen er uit geknipt. Dat wordt waarschijnlijk weer een aardig kort koppie voor Laura.
Met Sabine gaat het goed. Nog veel pijn natuurlijk, maar ze is blij om iedereen weer te zien en om thuis te zijn. Haar wondjes zijn een beetje aan het smetten, maar schijnt normaal te zijn. Ze was wel bekaf, want aan rusten is ze vandaag niet toegekomen.

Nog even een stukje over gisteren, want we zijn natuurlijk ook nog even naar VU kinderstad geweest. Daar hebben we scoubidou geleerd. Dat viel me nog tegen;)! AT5 was er toevallig ook om te filmen want Vu kinderstad heeft schijnbaar een prijs gewonnen. Sabine wilde beslist geen vragen beantwoorden. Maar we werden wel gefilmd terwijl we bezig waren. Toen we terug naar de kamer wilden gaan belde net Michael op. Dat was een leuek verrassing. ‘s Avonds kwamen Judith en Irma, de juffen, op bezoek en even later Edwin met Laura. Een reuze gezellige dag.

2 gedachten over “Weer thuis…..

 1. Heerlijk je gezinnetje weer compleet! 😉
  Fijn voor Sabine ook om weer lekker thuis te zijn. Hopelijk genezen de wondjes gauw.
  Nu nog even wennen allemaal aan het nieuwe soort ‘verschonen’, straks hou je nog tijd over! 😉 Haha.
  Die Laura, wat een boefie blijft dat toch ook he!! Maar dat korte haar stond haar ook leuk hoor 🙂

 2. Wat heerlijk dat Sabine weer thuis is en jullie weer lekker samen zijn. Ik hoop dat de pijn nu snel wat minder zal worden en dat ze snel op zal knappen…..nu kunnen jullie haar weer lekker zelf verzorgen en verwennen 🙂
  Laura is lekker ondeugend maar kort haar zal haar vast ook geweldig staan 🙂
  Geniet van het weekend.
  Liefs, Linda

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.