Donderdag 22 april

We zijn al bijna een week verder.
Vanmorgen voor het eerst gedarmspoeld (resultaten nog niet bekend, pending;))
Ze hebben gisteravond het infuus er uit gehaald. Er werden nu meerdere vingers blauw en hij begon te lekken. Gelukkig voor Sabine hoefde er geen nieuwe meer in. Ze mag weer alles, nou ja frikandellen mag nog niet;), eten en vooral goed drinken. De pijn lijkt goed hanteerbaar bij "normaal gebruik". Af en toe een paracetamolletje (onze eigen smelttabletjes gelukkig). Ik zie toch nog weer meer vooruitgang. Ze is qua humeur weer geheel de oude. De lachen zijn weer helemaal terug!!!

Zo even de blaasspoeling zelf gedaan. Is inderdaad een fluitje van een cent.

4 gedachten over “Donderdag 22 april

 1. Het is echt verbazingwekkend hoe goed ze hersteld van zo’n zware operatie…Fijn te lezen dat ze weer helemaal zichzelf is en het is heerlijk dat het infuus eruit is en dat de medicatie nu zo kan dat scheelt een stuk. Vind haar echt een kanjer!

 2. Het is echt verbazingwekkend hoe goed ze hersteld van zo’n zware operatie…Fijn te lezen dat ze weer helemaal zichzelf is en het is heerlijk dat het infuus eruit is en dat de medicatie nu zo kan dat scheelt een stuk. Vind haar echt een kanjer!

 3. Wat een goed bericht dat je morgen al naar huis toe mag. Weer lekker thuis met z’n allen. Groetjes Erna

 4. Hi sabine!
  Wat was het fijn om vanavond even bij je op visite te komen en te zien dat hier op het log echt niet overdreven wordt: je bent een kanjer! Super dat je morgen naar huis mag, de groep zal het ook geweldig vinden voor je!
  Gauw weer helemaal opknappen, we hopen je snel weer te zien op school!
  liefs,
  Juf Judith

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.