Nog twee nachtjes…..

…en dan is Laura alweer 6. In huize Steeman alhier zijn we druk doende met de voorbereidingen voor het griezelfeest.
klik voor groterAllereerst de uitnodiging natuurlijk….die voor haar "gewone" verjaardag dan, die we a.s. zaterdag vieren. Woensdag komen natuurlijk evengoed wat mensen aanwippen, tenslotte is ze dan echt jarig.
De uitnodiging voor het kinderfeestje moet ik nog maken.

klik voor groter

En dan nog de heksenjurk.Laatst in sprookjeswonderland hebben we een mooie paarse heksenmuts gescoord en daarbij moest natuurlijk ook een mooie jurk. Het lukt meteen heel goed, ze was meteen enthousiast en wilde hem niet meer uit. Maar wat ik er nu mee heb gedaan dat is xc3xa9cht heel gaaf. Papa is wat minder blij (ivm allergie) maar hij is echt super nu.Maar dat zien we woensdag dan wel weer;). Vandaag heb ik me met de traktaties bezig gehouden. Sabine had destijds een galg aan haar rolstoel vast, maar ja dat was maar voor 10 kindjes. Deze keer heb ik 31 spookjes voor de kinderen klaargestoomd en ook nog eens 16 voor de juffen. Ik heb ze met knijpers en touwtjes aan de heksenbezem vastgemaakt, maar die constructie is niet zo denderend. Ziet er wel heel gaaf uit, maar hij is erg zwaar en de xc3xa9xc3xa9n na de andere (rode) snoepveter breekt en dan vallen alle snoepkraaltjes eraf en het surprise-ei eruit.klik voor groter

Nu nog even de jurk voor Sabine maken, die wilde ook graag in stijl! Wordt nog krap, gelukkig is dat pas voor zaterdag. Morgen nog een appeltaartje bakken voor woensdag en voor zaterdag een taart bestellen bij de bakker (ik heb wel een gaatje in min hoofd, maar niet ZO groot;))Ik ga slapen wordt nog een enerverend dagje morgen. Duim even mee dat niet alle drop/snoepveters gaan barsten zodat ik weer overnieuw spookjes kan gaan kelen.

Een gedachte over “Nog twee nachtjes…..

  1. Wow wat een gaaf thema! en wat heb je een geweldige heksenjurk 🙂 gemaakt die van Sabine zal ook wel heel mooi worden, Je maakt er atijd erg veel werk van maar dit is iets wat de meiden nooit meer zullen vergeten….ik vind de traktaties ook helemaal super….

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.