Vakantie-update deel 2: Venetië

Het is er deze keer dus toch van gekomen. We zijn in Venetië geweest. 2 jaar geleden was het veel te heet. Nu eigenlijk ook, maar we hebben het toch gedaan. We waren eerst (116 km) naar Venetië zelf toegereden, helaas waren alle invalidenplekken bezet en de parkeergarage waar we inpasten was vol en de andere was onder de 2 meter.Toen zijn we terug gereden naar Fusina gereden en hebben we de boot gepakt. Gevolg daarvan was dat we bijna 2 uur later dan gepland in de stad waren. Aan wal was onze eerste aanblik een gigantische trap, die we wel moesten nemen (op de terugweg heeft Sabine de treden geteld, 52 op en 52 af!!!) Dáá¡rna vielen alle trappetjes mee. Al waren dat er wel heel erg veel. We hebben ons een breuk gesjouwd, maar het was het absoluut waard. Wat een leuke stad, al de steegjes, pleintjes, grachtjes, geweldig! Ze hadden trouwens wel trapliftjes bij sommige trappen, maar daar had je een sleutel voor nodig en waar zou je die vandaan moeten halen??? Buiten dat het dan allemaal een eeuwigheid zou duren.
Het was wel vreselijk druk, maar dat mocht de pret niet drukken. De meiden vergaapten zich aan de maskers en het venetiaanse glaswerk.

Een gedachte over “Vakantie-update deel 2: Venetië

  1. Hallo Sabine en Laura,

    Ik ben zomaar op jullie site beland. Omdat ik op zoek ben naar de lamos cd waar hak en teen op staat. Ik was dit jaar op landal Warsberg en daar hoorde ik het liedje. Helaas was de cd uitverkocht.Bij thuis komst heb ik heel internet afgezocht en landal gebeld met geen resultaat.Alleen jullie filmpje op you tube heb ik gevonden en zo ook jullie site. Met carnaval verzorg ik de kindermiddag en dan wil graag hak en teen doen. Mijn vraag is dan ook is het mogelijk dat ik een copy kan krijgen uiteraard tegen betaling. Dat zou fantastische zijn. Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen.

    Met vriendelijke groet,

    Clementine Wijnveen hansenclem@hotmail.com

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.