Augustus in een notedop

Wow, niet dat ik nou speciaal een weblogdip heb, maar ik ben gewoon heel druk bezig met ons webshopje en ik zou de shop eigenlijk vandaag af hebben, maar ik vrees dat dxc3¡t niet helemaal gaat lukken. Het grootste gedeelte heb ik al af. Maar er moeten nog wat artikelen ingevoerd worden die vandaag geleverd zouden worden, helaas!
Zaterdag heb ik mijn eerste opdracht gehad voor Bellypaint, het ging nog beter dan ik had gehoopt. Ik plaats binnenkort een foto, als ik officieel toestemming heb gekregen.
Maar nu…… even de hoogtepunten van de laatste vakantie weken en natuurlijk de eerste schoolweken.
Oef….ik zie net dat ik ook Venetixc3xab nog niet verslagen heb. Pfff, nou dan die maar ff eerst……in het volgende logje….dan doe ik de rest ook maar allemaal apart.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.