Vakantie-update deel 1: Italixc3xab

Poeh, poeh, de moed zinkt me bijna in de schoenen als ik er aan denk hoeveel ik nog moet schrijven over de rest van de vakantie. In mijn schaarse avonduurtjes (van half 11 tot een uur of 3 ‘s nachts soms) heb ik eigenlijk alleen maar een beetje "gerommeld" met de webshop. Het heeft nogal wat uitzoekwerk gekost om te kijken hoe ik het ontwerp kon aanpassen aan onze stijl. Maar dat is inmiddels gelukt. Ik heb ook de shop een beetje getest, maar dat is nog niet helemaal zoals ik het wil. Vooral de facturering, maar dat komt nog wel goed hoop ik. Helaas niet zo makkelijk als ik had gehoopt.

Maar goed, de rest van de vakantie…..

De 16e kwamen we aan in Lido di Pomposa. De stacaravan was mooi maar krap. Eigenlijk kon amper de auto erbij staan, maar gelukkig hadden we de stacaravan aan het eind van een doodlopend straatje. We dachten hem eerst toch weg te zetten, maar de toiletstoel van Sabine paste niet door de deur van de slaapkamer dus dan was dat niet zo handig, die moest in de auto staan als we hem niet nodig hadden. Het was bloedheet toen we aankwamen (rond de 40xc2xb0C) maar gelukkig koelde het een paar graadjes af later. We zaten vlak bij het zwembad en iets verder van het strand, maar het was goed te doen. Heerlijk warm zeewater en het zwembad was ook prachtig. We stonden in een erg gezellig straatje en, Sabine vooral, de dames "buurtten" wat af. Er was natuurlijk ‘s avonds weer babydance, waar we bijna elke avond naar toe zijn gegaan. We hebben ons dus prima vermaakt. Nog een keertje autopech gehad, door mijn schuld want de sleutel zat nog in het contact en toen was de accu leeg na een nachtje. Oeps, de It. ANWB moest even langskomen want met een gewone auto van de buurman was hij niet te starten. Zelfs de monteur moest met grof geschut aan de gang. Maar daarna gelukkig niks meer aan de hand.
We zijn in de laatste week nog een dagje naar Venetixc3xab geweest (daarover in een volgend logje, want dat is ook een verhaal apart). Daar heb ik helaas een angina opgelopen. Op dinsdag lag ik hondsberoerd aan het strand en in de caravan met flinke koorts, woensdag dus ook mijn doop in het medische buitenland. Naar het ziekenhuis, waar mij verteld werd dat ik een infectie had. Haha, ja, vertel mij eens wat nieuws. Ik had dus ook nog een oor- en een bijholteontsteking erbij. Aan de Augmentin dus, wat een paardemiddel. Het had al na een paar uur effect. Niet dat het heel goed ging, maar het was een aanzienlijk verschil. Uiteindelijk zijn we dus toch nog uit eten gegaan met Rob, Ellie en de kids, want die waren er ook de laatste 5 dagen. De volgende dag inpakken en schoonmaken, wat er ook wel ff inhakte, ik was gesloopt, maar onderweg viel het alles mee. Ik heb zelfs nog redelijk veel gereden. In Duitsland overnacht, bij een hotelletje dat ingebouwd lag tussen de McDonalds en de Burger King, wat wil je nog meer.
Vrijdagavond kwamen we thuis, lekker kibbelingetjes gegeten bij opa en oma en lekker ons eigen bedje weer in. De keelontsteking was gelukkig redelijk snel over, alleen de bijwerkingen van de augmentin waren niet zo lekker, maar we zijn er weer van af.
Een week na de val, Edwin was uitgegleden in het voetenbadje met Sabine in zijn armen dat was ik in het vorige logje vergeten te vermelden, mochten de hechtingen van Edwin eruit (in Italixc3xab dus) en gelukkig was er een arts op de camping 3x per week. Dat viel allemaal erg mee. Hij moest wel de bloedkorsten eraf pulken die de Oostenrijkse huisarts niet had weggehaald, ondanks de ruim 500 euro die het uiteindelijk hadden gekost. En de 6 hechtingen werden er door de Italiaanse arts uitgehaald voor slechts xe2x82xac15,-, zo kan het dus ook!
De muggenplaag was helaas ook zo erg als we al hadden verwacht. We zijn allemaal flink lekgeprikt en hebben daarna fiks  gesmeerd met Deet. Na de vakantie zijn we allemaal heel erg smeer-moe. Dan weer zonnebrand dan weer aftersun en dan nog eens anti-mug!

Fotoalbums:

Bij de stacaravan

In het zwembad

Aan het strand

Babydance

En de rest

3 gedachten over “Vakantie-update deel 1: Italixc3xab

 1. Oh wat balen dat je ziek werd zeg, gelukkig hielpen de medicijnen goed …de foto’s zijn zo leuk, je kunt wel zien dat jullie een super leuke vakantie hebben gehad en dat de meiden heel erg genoten hebben…..

 2. Dat ziet er gezellig uit weer! Maar balen van die angina en dan Edwin met die hechtingen brrrrr, gelukkig alles weer goed!
  Sabine verder geen last van die val?? Ik moest gelijk denken aan toen die keer dat ik met Mika viel 🙁 (mijn tanden eruit en Mika hersenschudding..)

  Ps: ja idd ik ben weer eens schandalig lang niet geweest!! Ik heb geen excuus, gewoon uh nauwelijks gelogd! haha

 3. Nou, eindelijk eens bijgelezen over je vakantie. Dat van die val wist ik, wat een rotbegin! Maar van die angina niet, nog een slecht einde dus ook. Maar gelukkig hoefde je niet in het ziekenhuis te blijven, en was het verder een leuke vakantie. Het ziet er zeker voor de meiden echt super uit op de fotoos.
  En in Italie dus veel meer muggen dan bij ons! Hier valt het gelukkig 100% mee.
  En begrijp ik net nou uit je hyves dat je nu ook ziek bent?
  Wel een beetje op jezelf passen he!

  Knuffel en veel beterschap,
  Joke

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.