Vlinders en Scheveningen

klik voor groter

Gisteren wilden we wel ergens naartoe gaan , maar niet een hele intensieve dag. Zo vertrokken we om een uur of xc3xa9xc3xa9n richting Leidschendam. Daar hebben ze een hele mooie vlindertuin. Boven verwachting zo mooi. Wat fladderden daar een hoop tropische vlinders rond. Prachtig gewoon. We hadden oma Alie meegenomen, want die is gek op vlinders. We hebben wel 4 rondjes gemaakt. Na twee uur vonden we het welletjes, het was ook lekker vochtig warm daar, en reden we nog even naar Scheveningen. Lekker kibbeling gegeten bij Simonis. Wat een schalen we hebben met zijn vijven twee porties besteld en dat was eigenlijk nog te veel. We hadden ook wel genoeg gehad aan 1 portie met zijn allen. Nog even op de (andere) pier uitgewapperd en weer op huis aan. Wat een foto’s zijn het geworden.

Sabine is helemaal in de ban van Ilse de Lange. En dan met name van "Miracle". Ik had voor haar op haar mp4-speler ook een youtube-filmpje gezet waar Ilse en Paul de Leeuw samen "I will always love you" zongen. Ze bleef erin. Vooral het "Chirurgggggggg…" gedeelte was favoriet. Het is ook wel grappig. Welke zanger hij nu uitbeeld is mij echter niet geheel duidelijk.

Hier zingt ze haar favo-liedje mee.

Hier het gros van de foto’s, het waren er ook zoveel.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.