Eiwitten

Vanmiddag werd ik gebeld door de nefroloog van Sabine dat de eiwitten in haar urine weer gestegen zijn. Ondanks de verdubbeling van de enalapril. De vorige keer was hegt gehalveerd, maar nu meer dan ze ooit heeft gehad. Terwijl het daarvoor altijd stabiel te veel was. Nu krijgt ze binnenkort een oproep voor een nierscan om te kijken of xc3xa9xc3xa9n van de nieren misschien minder is gaan werken. En we moeten de dosering weer verhogen van de enalapril. Ik hoop dat het storm in een glas water is, maar ben er even een beetje confuus van. Had het eerlijk gezegd niet verwacht. Misschien dat ze ook nog eens een biopt moet maar omdat ze die in 2004 nog heeft gehad wil hij dat nog liever niet doen. Pffff….

4 gedachten over “Eiwitten

 1. aiaiai ik weet als geen ander wat voor een balngrijk werk je nieren doen! ik zal meeduimen dat het een storm in een glas water is!!
  heel veel succes!

 2. aiaiai ik weet als geen ander wat voor een balngrijk werk je nieren doen! ik zal meeduimen dat het een storm in een glas water is!!
  heel veel succes!

 3. Pfffff… kan me voorstellen dat je toch weer even een boing krijgt 🙁 Maar kan dat ook komen door de verlaging van de enalapril?
  Hopelijk is het idd een storm in een glas water!
  Ik

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.