Spoorwegmuseum

Zaterdag hadden wij het lumineuze idee om "even" naar het Spoorwegmuseum te gaan. Edwin had gehoord dat dat geweldig leuk moest zijn. Helaas stond er al een fikse rij buiten de deur die binnen nog even verder ging. Achteraf verklaard: er was een beurs voor modeltreinliefhebbers. Hebben wij weer. Met alle respect, maar ik heb niks met kwijlende mannen boven miniatuurtreintjes. Verder viel het allemaal een beetje tegen daarbinnen. Het was wel leuk hoor, maar een klein beetje saai. Laura vond wel de attractie "Stalen monsters" erg leuk. Ze was al een keer met Edwin geweest, Sabine mocht er niet in, ivm onbereikbare plaatsen waar je langs komt en donker, en daarna nog een keer met mij. Ik heb haar de hele rit geflimd, ze wist alles precies.

Sabine was erg gecharmeerd van een andere attractie waarbij je een koptelefoontje met een bandje kreeg en die vertelde over de eerste nederlandse stoomtrein en van alles over stoommachines en whatever. Dus het was wel aardig, maar viel een beetje tegen. Moet wel zeggen dat bijna alles rolstoeltoegankelijk was, zelfs sommige treinen. Klik hier of op de foto hieronder om alle foto’s te zien

Spoorwegmuseum

3 gedachten over “Spoorwegmuseum

  1. Leuke foto’s vanuit het museum. (alleen staan jullie steeds voor die treinen, nou ja, jij dan niet Dinie!)
    Soms zie ik zo’n oude trein nogwel eens rijden onderweg. Museumritje ofzo.
    En ik heb ook niks met miniaturen. Ik kwijl van andere dingen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.