Sabine 10 jaar

Het is bijna niet te geloven, maar we hebben sinds 3 dagen een xc3xa9chte tiener in huis. Ze had gekozen voor een Spaans feest, dus hebben we flink geknutseld in de vakantie aan waaiers, stieren en spaanse stippen.
Het is me zelfs nog gelukt om voor mezelf even gauw nog een spaansachtige jurk in elkaar te flansen.
Het was een erg gezellige dag.
Ze vroeg voor haar verjaardag een digitale camera om voor te sparen. Maar ik had zo’n leuke, voordelige en ook nog goede camera gezien bij Aldi dat we hem zelf al voor haar hebben gekocht. We moeten dus nog iets zien te vinden wat ze met al haar verjaardagsgeld kan kopen, of dat we het op haar spaarrekening zetten. Misschien kan ze dan een groter cadeau bij elkaar sparen met volgend jaar erbij of zo. Als ze zo doorgaat kan ze bijna een pc kopen volgend jaar, hahaha!
Haar grote wens was: ontbijt op bed. Dus daar hebben Laura en ik natuurlik even voor gezorgd, een lekker beschuitje een appeltje en lekker warme chocomel met een eitje erbij. Wat een feestelijk  begin!

Met Laura had ik op oudejaarsdag nog snel een paar kleine cadeautjes gekocht. En wat vond die kleine smurf het leuk om haar zus zo te verwennen. Ze genoot ook met volle teugen van het verraste gezicht van haar grote zus.
Om 11 uur kwam Michael, haar vriendje, al en is tot half 10 gebleven. ook Amber, haar hartsvriendin zoals ze dat zelf altijd uitdrukt, was er de hele dag bij tot half 9. Wat een gezellige boel, ze hebben de hele dag gesjoeld, getafelvoetbald en gedanst op spaanse muziek.

Hier de foto’s die ik zelf heb gemaakt.

En hier wat foto’s die gemaakt zijn met haar nieuwe toestelletje.

En alle kaarsjes in xc3xa9xc3xa9n keer uitgeblazen!!!

5 gedachten over “Sabine 10 jaar

 1. Wat zijn jullie meiden toch gezegend met zulke ouders als jullie….Wij hangen een slinger op en blazen wat ballonen ,jullie verbouwen jullie huis en naaien en zagen gehele thema’s bij elkaar …Toppie….
  Gefeliciteerd trouwens !!

 2. Een paar dagen te laat maar alsnog van harte gefeliciteerd met de verjaardag van Sabine, ze is echt het stralende middelpunt en de jurken van de meiden en jzeelf zijn super leuk 🙂

  Ik wens jullie een heel fijn en gezond en gelukkig 2009 toe.

 3. Inderdaad 10 dus! Wat een grote meid! Hoe is dat nou een tiener in huis? Als ik zie hoe zelfstandig en “(eigen)wijs” Nadia aan het worden is…
  Gefeliciteerd nog en wat zijn die jurken prachtig! Heb je die zelf gemaakt?

  groetjes Anneke

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.