Laura’s eerste kinderfeestje

Het advies voor het aantal kinderen is geloof ik de leeftijd. Helaas had Laura al in de zomnervakantie haar gasten genomineerd en dat waren er al 8. Ze werd pas 5 dus dat was al 3 teveel. Toen had ze heel enthousiast nog een meisje mondeling uitgenodigd waar ze ook regelmatig mee speelt dus vooruit dan maar. Uiteindelijk waren we dan met zijn elven, Sabine meegerekend.
Laura had dus nu haar Hartjeskinderfeestje. En hoe kan het ook anders, ze is smoorverliefd op Pablo en hij ook op haar. We hebben menig keer zijn naam moeten schrijven in het zand van Coma Ruga.
We hadden 8 kleutermeisjes, 2 kleuterjongens en Sabine, onze bijna-tiener. Ik had een heel scenario aan spelletjes uitgedokterd. Had de feestgangers te kennen gegeven dat he gezellig was en niets persxc3xa9 moest. Daardoor liepen de spelletjes niet helemaal zoals gepland, maar het was gezellig. Edwin was wel wat "onder de indruk". Maar het viel mij eerlijk gezegd alles mee. Hij vond een paar van de dametjes net "een paar bouwvakkers", hahaha. Het impulsief verzonnen "spelletje" gekke bekken trekken boekte nog het meeste succes.

2 gedachten over “Laura’s eerste kinderfeestje

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.