Sabine wxc3xa9xc3xa9r de krant gehaald

Onze beroemde meid!
Niet alleen kwam ze gisteren laaiend etnhousiast thuis na de clinic met Esther Vergeer op school, ze verheugde zich daar al weken op, maar ze staat ook nog een in vol ornaat in dagblad Kennemerland. Oma belde vanmorgen om 8 uur al op dat haar kleindochter met grote foto in de krant stond. Diverse moeders bij Laura op school gaven al aan dat ze haar hadden gezien en bij Laura op haar stoel lag ook het artikel, uitgeknipt door de juf. En net belde een overbuurvrouw aan ook met het knipsel. Leuk hoor. Sabine zal het zelf inmiddels ook wel gehoord hebben op school. Als ze straks thuiskomt ligt er vast een stapel knipsels op haar te wachten.

klik voor groter

4 gedachten over “Sabine wxc3xa9xc3xa9r de krant gehaald

  1. En weer een moeder die weer door een moeder van een vriendinnetje van haar dochter vanmorgen Dagblad Kennemerland in handen kreeg! Ik dus. Leuk artikel en een erg leuke foto met Esther Vergeer, dat wordt een plakboek erbij kopen straks, effe scannen;-)

    Groetjes Astrid

  2. wat grappig dat ze er elke keer weer uitgepikt wordt om in de krant te komen!

    heeft er natuurlijk wel mee te maken dat het zon heel erg leuk meisje is!

    gr, Astrid
    (alleen.. invaliden slaan hun slag..)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.