VU bezoekjes en …druk…druk..druk

Zo daar zijn we weer…..

De laatste weken genoeg om handen gehad.
Vorige week voornamelijk met de voorbereidingen van ons straatfeest. Daarover later meer.

Maandag hadden we weer een afspraak bij het Technisch Spreekuur met Dr. Kurk en Ger Kamer. Ik wilde deze eerst doorschuiven omdat we dinsdag ook al naar de Vu moesten, maar omdat Dr. Kurk per 1 september weg is heb ik hem maar laten staan.
De reci is weer aan beide benen ruim een cm verlengd, dus dat ze gegroeid was stond toen al vast.
Van de week nog wat kleine aanpassingen laten doen bij Kamer aan de reci en de spalken en dan zijn we weer even klaar voor 3 maanden.

De echo van de blaas – en nieren was ook goed. Geen veranderingen.
Sabine was ruim 1.27 m., spanwijdte was 1.34 en ze was 34 kilo. Flink gegroeid dus aan alle kanten. 7 cm en 4 kilo.
De nefroloog wil nu wel wat gaan uitproberen m.b.t. de eiwitten in de urine. Omdat daar geen aanwijsbare oorzaak voor is gevonden wil hij, als bij het onderzoek van de 24-uursurine weer hetzelfde eiwitgehalte blijkt te zijn, een test doen met pilletjes tegen hoge bloeddruk (wat ze dus niet heeft) om te kijken of dan het eiwitgehalte in de urine minder wordt.
Daar worden we woensdag over gebeld, dus ik ben benieuwd. Edwin was niet zo blij, want volgens hem is het rotzooi als je het op de lange termijn moet gebruiken. Daar moet ik me nog even in gaan verdiepen. Verder is ze helemaal goedgekeurd!

3 gedachten over “VU bezoekjes en …druk…druk..druk

  1. Fijn dat ze zo gegroeid is, ze doet het goed :-)Fijn dat de echo ook goed was en nu maar afwachten of die tabletjes wat zijn maar ik begrijp Edwin zijn bezwaar wel…

  2. Fijn dat ze zo gegroeid is, ze doet het goed :-)Fijn dat de echo ook goed was en nu maar afwachten of die tabletjes wat zijn maar ik begrijp Edwin zijn bezwaar wel…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.