Vakantie 2008 deel 4: Barcelona 2

De busrit was vooral voor Laura een erg lange zit. Ik vind eigenlijk dat ze zich redelijk voorbeeldig heeft gedragen, tot we teruggingen naar Coma Ruga, als je nagaat hoe weinig we de bus uit zijn geweest. Ik moet eerlijk zeggen dat het mij ook een beetje te lang duurde voordat we eindelijk op de Ramblas waren. Maar daar hebben de dametjes dan ook hun ogen uitgekeken bij de levende standbeelden. En zoals gewoonlijk kreeg Sabine weer de volle aandacht en vond Laura het allemaal erg spannend. We waren dan ook geen minuut te vroeg terug bij de bus. Eenmaal weer in de bus was Laura niet meer te stuiten. Wat zeg ik: ze zat te stuiteren. Ze zat de aandacht te trekken van een meisje van een jaar of 20 die zich volgens mij ook lichtelijk verveelde;) en dat lukte aardig. Gelukkig bood de Gameboy van Sabine redding voor een poosje. Al met al was het een leuk dagje. Barcelona is dan ook een prachtige stad!

4 gedachten over “Vakantie 2008 deel 4: Barcelona 2

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.