Vakantie 2008 deel 3: Barcelona 1

Op 11 juli hebben we een excursie gemaakt (met een touringcar xc3xa9n nederlandstalige gids) naar Barcelona.
Als eerste brachten we een bezoekje aan Camp Nou (tot grote vreugde van Sabine).

Langs een hoop bezienswaardigheden waar we 10 jaar geleden wel bij naar binnen zijn gegaan (of uit de bus) reden we nu alleen maar langs.
We hebben gelukkig nog wel even buiten het uitzicht op de stad kunnen fotograferen want de bus had gaatjesfolie op de ruiten en dat was nou niet echt mooi voor de foto’s. Bijna aan het einde van de rit kwam ik erachter dat er op de ruit achter ons geen folie zat!

We hadden anderhalf uur "vrije tijd" bij de Olympische haven. Daar hebben we even lekker de benen gestrekt en rondgelopen/gereden.

En natuurlijk ontbrak een bezoekje aan de kerk van xc3xa9xc3xa9n van Edwin zijn favoriete architecten niet: La Sagrada Familia.
Die komt volgens mij nooit af…10 jaar geleden waren ze bijna net zo ver. Slechts een paar delen zijn bijgebouwd sinds die tijd.

En omdat het me nu al veel te laat is, morgen de rest van Barcelona. Ik ga slapen. Als dat gaat lukken want het onweert flink en de dames worden allebei bij elke donderslag wakker en bang (!!! nog niet eerder vertoond!!!), maar het knalt dan ook flink……

Een gedachte over “Vakantie 2008 deel 3: Barcelona 1

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.