Kleuterfeest Laura en alle bezigheden afgelopen weken

Zo nu maar weer eens proberen om het allemaal bij te benen in "Weblogland". Zit nu ff uit te puffen van mijn renrondjes en dat moet ik maar eens "nuttig" benutten.
Ben de afgelopen vier weken op elke dinsdag en vrijdag met mijn schoonmoeder naar het ziekenhuis gereden om haar benen te laten zwachtelen. Deze moesten hun normale proporties hebben om steunkousen te kunnen laten aanmeten. Helaas hadden ze de goede maat niet dus komen er nu weer twee weken bij. Dat hakt er best in, twee ochtenden per week "kwijt". Daarbij zijn we afgelopen maandag naar de VU geweest voor de reci van Sabine. Morgen moet ik deze wegbrengen naar Kamer Orthopedie en woensdagmiddag samen met Sabine weer op te halen. Dus bezigheidstherapie alom.
Afgelopen vrijdag moest mijn schoonmoeder helaas een beroep doen op "Welzijn" voor een ritje want ik had me opgegeven om te helpen bij het kleuterfeest op het strand van laura’s school.
Om kwart voor 8 was ik al op het strand om met diverse moeders en de juffen de boel klaar te zetten. Binnen een kwartier liep ik al drijfnat rond van het vullen van emmers met de gieterdouche van de Deining. Gelukkig was het niet al te koud in dat hoekje van het strand. Iedereen was in piratenoutfit en de kids werden opgewacht door een heuse piraat die met zijn opblaasboot was gestrand in het pierenbadje. Wat een klucht en wat deed hij dat leuk. De kinderen gingen er helemaal in mee.
Het was zo leuk. Laura hing helaas alleen maar aan mijn benen en wilde het liefst nergens aan mee doen. Ze heeft de laatste tijd echt zo’n hang-aan-moeders-rokken-fase. maar ze zei dat ze het toch wel erg leuk heeft gevonden.

van het weekend hadden we weer lekker veel verjaardagen. En ALLEMAAL op zaterdagmiddag. Pfff maar wel gezellig!

3 gedachten over “Kleuterfeest Laura en alle bezigheden afgelopen weken

  1. Die dagelijkse (wekelijkse) ritjes zijn best vermoeiend. En dat buiten alle ‘gewone’ drukte om.
    Zo’n stranddag is natuurlijk prachtig!

  2. Echt niet te geloven hoe we altijd gelijk op gaan he met die hectische ‘dingen’! Maar leuk zeg op dat strand, toch wel lekker zo dicht bij de kust wonen hoor .. zucht

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.