Springen

Het is wel duidelijk dat ik het aardig druk heb de afgelopen tijd. De foto’s van dit "evenement" zitten al bijna 2 weken op mijn fototoestel.

Op 18 mei was er weer een braderie (bijna-zomermarkt) in het dorp. Net als de vorige keer stond er trampoline waar je op kon springen met een soort bungee-koord. Laura stond te popelen. Maar normaal gesproken is ze niet zo’n held dus ik dacht dat ze wel niet zo hoog zou gaan springen. Fout!!!!

Kijk maar eens:

Mijn kleine heldinnetje ging superhoog (haar eigen tekst:D)!

Daarna speelde er een bandje bij de Balustrade en heb ik met Sabine nog even (als enige, moest wxc3xa9l ff moed verzamelen;)) flink gedanst.

2 gedachten over “Springen

  1. Wow! Wat goed van haar en wat gaat ze hoog, echt geweldig en ze kijkt zo heerlijk trots super…ik vind het echt heelerg dapper :-).

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.