FotoalbumsSabine en LauraUitjes

Bloemendagen Limmen 2008

Geplaatst

Vorig jaar reden we nog met onze bus naar Limmen met de fietsen achterin. Dit jaar zijn we direct vanaf huis gaan fietsen langs de bloemenmozaxc3xafeken. Het waren er in elk geval een stuk meer dan vorig jaar, maar het is wel eens meer geweest. Ik hoop dat deze traditie niet ook langzaam gaat uitsterven want er staan soms xc3xa9cht schitterende stukken tussen. We hebben ruim anderhalf uur gefietst; een topprestatie dus voor Sabine.

3 gedachten over “Bloemendagen Limmen 2008

  1. Wat ziet dat er leuk uit allemaal, dat is zo’n eind fietsen echt waard en wat goed dat Sabine het helemaal zelf heeft gefietst 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.