Fancy fair, Plop en Jazzdance

Vrijdagmiddag was op de school van Laura een Fancy Fair georganiseerd ten goede van het Kronendak. ‘s Morgens had ik de organisatoren al een beetje geholpen met het xc3xa9xc3xa9n en ander (ongelofelijk wat een werk ze daar allemaal aan hebben gehad) en om 5 uur was ik er weer met Laura (nadat we Sabine hadden opgehaald bij Heliomare). Ik moest van 18.30 to 20.00 zitten bij het spel "spekjes raden" dus we hadden even de tijd om rond te kijken en zelf wat spelletjes te doen en wat te eten en drinken. Het was erg leuk.
Even later kwamen Edwin en Sabine ook. Heb wel vreselijk zitten kleumen in het fietsenhok bij dat spelletje maar het was het allemaal waard. Wat een geld is er opgehaald. Vooral bij de veiling die geleid werd door Henny Huisman.

Zaterdag hadden we kaartjes voor een voorstelling van kabouter plop. Laura en ik zijn daar gezellig met zijn tweetjes naar toe geweest. Wat is het toch een ander kind dan Sabine. Laura trekt zich meer terug in zichzelf (net als haar mama) en Sabine joelt, zingt en schreeuwt naar hartelust mee. Maar ondanks dat ze stilletjes met haar vinger in haar mond bij me op schoot zat heeft ze wxc3xa9l genoten.

En als klap op de vuurpijl had ze vandaag "Onderlinge wedstrijden" van de gymclub waarbij haar Jazzdance-groepje zit. Ben weer apetrots. Deze keer deed ze goed mee. Kijk maar: (4e van links achterste rij, ach ja gewoon het donkerharigste meisje)

2 gedachten over “Fancy fair, Plop en Jazzdance

  1. Dat vind ik nou jammer dat zulke voorstellingen hier ziet zoveel in de buurt komen….
    En je meiske heeft het zeker goed gedaan..Ik hoop dat Nicky ook op dansen wil….vind het zoooo leuk !!!

  2. geweldig die kleine dames al zo stoer en trots op een groot podium !!!
    druk gehad dat is duidelijk. Hoop dat er genoeg geld is ingezameld voor alles wat er gebeuren moet.

    groetjes Lous

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.