Sabine voor de klas…en op de foto

Op school bij Luara hebben ze deze maand het thema: "Handicap".

De juf van Laura had gevraagd of Sabine dan in de klas wilde komen om wat te vertellen over het hoe en waarom ze niet kan lopen. Sabine had daar wel zin in. Ikzelf was erg benieuwd of ze dat uiteindelijk wel durfde omdat ze toch wel verlegen is in grotere gezelschappen. Maar het ging heel relaí allemaal. De juf leidde het allemaal heel goe din en ze heeft samen met mij een beetje uitgelegd hoe het komt dat haar benen niet helemaal werken en de kinderen hebben vragen gesteld. Ook heeft ze even gedemonstreerd hoe ze met behulp van haar beugels wxc3xa9l een stukje kan lopen. Ze vond het bere-interessant. Ook in groep 3 heeft ze haar verhaal verteld.
Op school was ook de schoolfotograaf en het kwam allemaal heel goed uit dat Sabine (gisteren en) vandaag vrij was van school. Ik heb ook eens gezien hoe dat allemaal in zijn werk gaat en Sabine en Laura zijn nu samen op de foto geweest. Leuk hoor! En vanavond mag Sabine afzwemmen voor haar (alternatieve)B. Ook een apart verhaal, maar dat komt nog. Al met al hebben we een enerverend dagje dus…

3 gedachten over “Sabine voor de klas…en op de foto

  1. Wat een stoere wijfie is die Sabine toch!! Nu al presentaties houden voor gezelschappen! Daar zal ze later veel plezier van hebben als ze straks profielwerkstukken moet maken 😉
    En???? heeft ze d’r B??!! Vast wel!

  2. hey wat een leuk en goed initiatief van school zeg!
    En Sabine hartstikke goed dat je dat hebt gedaan meid!
    hier maken ze altijd broertjes/zusjes foto’s (alleen even aanmelden en dan na schooltijd)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.