B-diploma

Jippie!!!! Ze heeft hem binnen, haar (CIS) B-diploma. Een aantal geleden mocht ze proefzwemmen bij een "echte" zwemjuf, maar helaas gign dat niet door omdat Sabine aan de diarree was en dan kan ze echt niet zwemmen. Toen we dat over wilden laten doen kon dat niet meer onder het mom van "geen tijd". Wij hadden meer het idee dat het een geldkwestie was en dat ze wilden dat we privxc3xa9lessen bij hun moesten nemen en dan daar afzwemmen. Op zich geen punt, we willen best betalen, dat moet tenslotte iedereen. Het duurde echter erg lang voordat de baas van het zwembad zich liet zien dus toen hebben we met zijn allen besloten dat Sabine gewoon afzwemt voor het diploma van de verening waarbij ze zwemles krijgt. Ze kreeg ook bij haar A enkel een certificaat dus ook geen officieel diploma vanwege verscherpte eisen (het enige dat ze niet kon was zelfstandig in en uit het zwembad komen en op de kant staan en er afspringen). Dus ach waarom zo moeilijk doen voor een papiertje waar toch nooit iemand om vraagt. En nu is ze dus geslaagd. Helaas zwom ze niet op de toppen van haar kunnen, maar het was wel leuk. Ze werd veel te veel afgelied door de aanmoedigende mens in het zwembaddeel ernaast en natuurlijk alle toeschouwers van ook de andere twee afzwemkandidaten.

Hier is hij dan:

klik voor groter

6 gedachten over “B-diploma

  1. Super!!!!! Gefeliciteerd met dat topptertje!!! En wat een ge*** is dat toch met dat ‘officiele’ diploma $%^&*
    Dat zullen wij wrs ook nog gaan krijgen ….
    Maar Sabine heeft hem, de kanjer!!

  2. He familie, ik heb weer even gezellig bij gelezen. Lekker zeg dat Sabine haar B heeft, feliciteer je haar namens mij. En die fiets, dat wordt backpacken van de Zomer, prachtig en wat een bagagedrager, dat wordt Sabine die voortaan de spulletjes achterop neemt naar het strand, mooi hoor. En zo klein vind ik die dame niet op die fiets, echt heel mooi. Veel plezier ermee!
    Liefs As

  3. Gefeliciteerd!! Wat goed, Sabine is echt een kanjer en ze heeft het gewoon geweldig gedaan, gaat ze door voor een volgend diploma?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.