Een oud filmpje

Even een leuke….

Sabine kon vanaf dat ze een maand of 4 was zxc3xb3 veschrikkelijk schaterlachen. En we zijn met die meiden af en toe oude filmpjes aan het kijken via de laptop na het eten. Dat vinden ze geweldig. En deze heb ik er snel even tussenuit geknipt laatst.

Ons meisje had (heeft) nogal last van leedvermaak. Dus als xc3xa9xc3xa9n van ons (net deed alsof hij) pijn had of zich stootte, dan was er garantie op slappe lach van Sabine

2 gedachten over “Een oud filmpje

  1. haha wij hebben afgelopen zondag oude videobanden (klinkt ouderwets he?) zitten kijken van Jeremy’s 1ste verjaardag en dat Justin 3 daagjes oud was en op de neonatologie afdeling in Nijmegen lag…die ebelden waren toch te confronterend voor Justin want de tranen biggelden over zn gezicht heen…hij raakte behoorlijk overstuur van alle toeters en bellen die je zag en hoorde….
    dus snel een andere videoband dr in gedaan waar ie 3,5 was en ook heerlijk stond te zingen en lachen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.