Playdates en talkpoeder

Tja, waar ik  moet beginnen weet ik niet, maar ik denk maar met het eerste wat rustiger onderwerp.

klik voor groter

Laura wil het liefst elke dag wel iemand meenemen om te spelen. Eerst was dat Noortje en alleen Noortje. Toen werd ze "verliefd" op Nick en liep ze daar net zolang achteraan tot hij een keer meeging een broodje eten tussen de middag. Nu is het vooral Bryan waar ze mee wil spelen. Ze is nu "verliefd" op Bryan. Hij krijgt van haar zo’n 3 tekeningen per dag compleet met hartjes.Gisteren heeft ze met Bryan gespeeld. Alleen vandaag wilde Bryan niet. Dan is ze erg verdrietig, maar gelukkig is Noortje er dan om te troosten. Ik moet erg lachen om de conversatie van de dametjes. Noortje wil graag met het poppenhuis spelen, Laura wil dat niet, want het gewoon zo saaaaaaaaaaai! Nu is Noortje aan het trouwen in het poppenhuis en Laura zit weer met haar tekenspulletjes.

Die kleine smurf heeft mij weer regelmatig op mijn kookpunt weten te brengen de laatste tijd. Ik zal me beperken met een uitgebreid verslag van de laatste kunsten. Ze is mega-stout, luistert super-slecht en doet alles wat juist niet mag.
Zaterdag had ze een hartje op de stoel getekend. En toen was ik het zat, ze had daarvoor ook al diverse tekeningen op meubels en muren gemaakt. Ze mocht de hele dag niet snoepen (en dat is een straf voor onze snaai-smurf) en ze moest naar haar kamer om na te denken. Toen ik even later boven kwam zat ze op onze kamer, maar dat was ook wel goed als ze maar even goed na zou denken.
Kom ik 10 minuten later boven staat mevrouw heerlijk te strooien met een bus babypoeder. Werkelijk de hxc3xa9le slaapkamer lag onder een laag talkpoeder. Ik ontplofte gewoon, wat was ik boos. En ze ging gewoon  nog even door! Tot mijn opluchting zat het niet op de pc. maar wat een bende, de stofzuiger op tilt en ik ook!!! Ik heb er zelfs geen foto van gemaakt!!!

looop

7 gedachten over “Playdates en talkpoeder

 1. Wat een leuke foto’s van Sabine’s verjaardag !!! Wat een super ideetjes weer !!!

  En Laura’s gedrag doet me denken aan mijn eigen kattekopje…Ik kan haar maar met een paar dingen straffen ..en verder boeit het haar totaal niet….ze lacht me nog net niet uit….soms erg frustrerend…dus ik begrijp het volledig hoe je je voelt…. GGGRRR

 2. Wat een leuke foto’s van Sabine’s verjaardag !!! Wat een super ideetjes weer !!!

  En Laura’s gedrag doet me denken aan mijn eigen kattekopje…Ik kan haar maar met een paar dingen straffen ..en verder boeit het haar totaal niet….ze lacht me nog net niet uit….soms erg frustrerend…dus ik begrijp het volledig hoe je je voelt…. GGGRRR

 3. Wat een leuke foto’s van Sabine’s verjaardag !!! Wat een super ideetjes weer !!!

  En Laura’s gedrag doet me denken aan mijn eigen kattekopje…Ik kan haar maar met een paar dingen straffen ..en verder boeit het haar totaal niet….ze lacht me nog net niet uit….soms erg frustrerend…dus ik begrijp het volledig hoe je je voelt…. GGGRRR

 4. “Mamma op tilt”, mooi vervolg op mamma is boos. Sorry, maar ik heb toch even heerlijk zitten lachen, geen mooier vermaak dan leedvermaak. Al eens aan turnen gedacht, kan ze lekker met magnesium rotzooien en haar energie kwijt in de ringen ofzo…Die kleine smurf krijgt het nog druk 14 februari, dat wordt liefdesbriefjes knutselen. Succes moeders, hoop dat je al weer wat bent afgekoeld! Liefs As

 5. hahaha en toch moet ik er stiekem wel om lachen hoor…tis altijd leuk als andermans kinderen dit soort streken uit halen!

  Heerlijk he die kleuterliefde
  Justin moet weinig van meisjes weten en vind ze meestal stom….
  Jeremy kan goed met meiden overweg maar dat ligt denk ik ook aan zn karakter..rustig en ebdachtzamm in tegenstelling tot Justin die graag altijd het laatset woord wil hebben en ook niet moe lijkt te worden!

 6. Owowow dat gaat wat worden straks, al is het bij Laura misschien juist een beetje over als ze puber is 😉 … Trouwens Jens lijkt op het moment ook op Laura maar door de snoetjes die hij trekt kan ik soms niet meer boos worden…heeeel gevaarlijk!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.