Kerstvakantie inhaalslag 4: verjaardag Sabine!

Een beetje heel erg laat maar hij moet er natuurlijk wel op:

Het verslagje van Sabines negende verjaardag!
De dag van tevoren had de moeder van Michael, haar vriendje, gebeld, dat hij zou komen en dat zorgde meteen voor heftige blijdschap en een onrustige nacht. Om 4 uur ‘s nachts werd ze wakker en zei ze dat ze het warm en koud tegelijk had. Eerst dacht ik nog even dat ze ziek werd, maar het was gewoon zenuwen voor het feest en natuurlijk het bezoek van Michael. Oh, wat is ze hoteldebotel!Photobucket
Het was een gezellige dag en ook erg relaí voor de begrippen van Sabine haar verjaardag. Er waren een aantal mensen op vakantie e.d. en dus een stukje rustiger dan andere jaren. ‘s Avonds hebben we gezellig nog met een man of 16 pizza gegeten.

Michael bleef de hele dag en heeft ook nog meegegeten. Ze hebben bijna de hele dag tafelvoetbal gespeeld.

Hier kun je de foto’s bekijken.

2 gedachten over “Kerstvakantie inhaalslag 4: verjaardag Sabine!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.