Kerstwensjes

Ze zijn nog niet de deur uit. De laatste dagen heb ik zitten "ploeteren" op onze eigen kerstsong, het branden op de cd-tjes, het printen van de cd-hoes en de uitnodiging voor Sabine haar verjaardag en de enveloppen. Nu nog naar de brievenbus, maar ik heb geen zin meer. Moest ook nog ff pizzaatjes maken voor de kerstlunch bij Sabine op school morgen. Zal vreemd zijn dat ik er dit jaar niet bij ben, maar ben wel ff blij met een rustig dagje. Was vandaag superopgefokt. Van alles ging mis…

Hier een filmpje van een deeltje van… the making of….onze "kerstkaart".

Ik zet over een paar dagen de officixc3xable kerstwens neer want ze originelen zijn nog niet onderweg.
Moet ook nog een log maken over afgelopen weekend, maar nog niet aan toe gekomen en nu ook ff geen puf.

4 gedachten over “Kerstwensjes

  1. Hoi Dinie,leuk zeg die kerst c.d. en de uitnodiging van Sabine ook enig. wij zagen wel de zonnebank branden,want we waren bij Gerda aan het kaarten.nu ga ik naar bed want morgen is het weer vroeg beginnen.
    gr mam

  2. He wat leuk, krijgen wij er ook 1, ik ben wel benieuwd. En op je nieuwste logje ziet het er wel koud uit, brrrrr. Ik maak me nu op om naar Nl te gaan, maar het vliegtuig is 3 uur vertraagd! Ijs op de baan waarschijnlijk. Maar gratis internet op het vliegveld van Sevilla, dat is mooi om de tijd op te vullen. Tot snel!
    X van ons

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.