Alles liefde en kerstjes

Gisteren ben ik met Christa en Ellie naar "Alles is Liefde" geweest. Wat een topfilm. Ik heb tranen (gelachen xc3xa9n gehuild). Echt een aanrader.

Maandagmiddag zijn we begonnen met de kerstmetamorfose van ons huis. Pfffff……de boom wordt echt elk jaar kunstiger kitschig. De meiden hebben het gros van de ballen, strikjes, kettingen en slingers erin gehangen (gepropt), wat hoger gelegen ballen heeft Edwin (!) geregeld.
Ik begin weer een beetje "tot rust" te komen. Dit jaar ben ik ook voor het eerst niet bij het kerstbuffet op Heliomare, helemaal vreemd, tot nu toe nog elk jaar, maar eerlijk gezegd vind ik het ook wel lekker een extra vrij ochtendje. Hoewel het altijd supergezellig is, een beetje dubbel dus….

Maar ja…daarentegen is er nog wel genoeg bij Laura op school te doen, denk ik.

3 gedachten over “Alles liefde en kerstjes

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.