Sint bij Laura op school

Gisteren kwam de Sint aan bij Laura op school in een heuse boot van de reddingsbrigade.
Al die verwachtingsvolle gezichtjes aan de kant van de vijver waren geweldig om te zien.
De Sint was ook erg grappig samen met zijn Pieten voor de kinderen maar ook voor de (groot)ouders. Alle kinderen mochten een liedje zingen of een stukje doen (in kleine groepjes). Ook Laura deed goed mee. Apetrots ben ik op mijn grietje. Ik had dat xc3xa9cht niet gedaan toen ik haar leeftijd had en ook Laura is verlegen. Al met al een topochtendje dus!

LAURA ZINGT UIT VOLLE BORST

JUMPEN VOOR DE SINT EN DE HELE ZAAL DOET MEE

3 gedachten over “Sint bij Laura op school

  1. Zo, ik ben weer even helmaal bij wat jullie Sint-avonturen betreft. Wat een leuke verhalen allemaal en wat een bof wat betreft dat grote Sinterklaasfeest. Maar sorry hoor, Thomas Berge die hoorde daar toch ook niet thuis….”geef me xc3xa9xc3xa9n nacht met jou” brrrrrrr. De meiden hebben er ook naar gekeken, maar waren denk ik te druk met andere dingen om jullie meiden te herkennen, jammer. Waarschijnlijk was deze Sint onze laatste echte heilige, volgend jaar surprices, eindelijk zou Rianne zeggen. Nu xc3xb3p naar de kerst, staat jullie boom al? Succes ermee….liefs As en nog en fijn weekend. (ps: Mara haar verjaardag vieren we 23 december, zondag)

  2. jaaaa ze doet heel goed mee, dapper hoor. Is toch spannend als iedereen zit toe te kijken.

    Leuk dat jumpen. Is helemaal in he? Al moppert Stef dat het nou wel genoeg is omdat iedereen het doet hahaha.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.