Sinterrestjes en update…

Nou, weer een hoop te vertellen, maar hoe meer het wordt des te minder zin ik heb om het allemaal op te schrijven. Erg, hxc3xa8?
Vorig weekend flink geklust aan de surprise die Sabine moest maken voor Sem. Vergeet ik (muts die ik ben) helemaal een gedicht! Maar de patatzak was wel leuk geworden.
Sabine had ook een leuke surprise gekregen, eentje die haar op het lijf geschreven was…een toilettafel met alle benodigdheden erop en eraan met het nodige bling-bling.

Pakjesavond was erg gezellig. De meiden en ook de papa’s, mama’s opa en oma’s een beetje. Om 7 uur kwamen er zomaar twee pieten binnenwandelen. De meiden vonden het geweldig.
Laura was die dag voor het eerst in haar schoolcarrixc3xa8re snel in de kleren want ze mocht haar pietenpakje aan en geschminkt.
De rest spreekt wel voor zich denk ik……

Vrijdag heb ik geholpen op Heliomare met de kerstversiering. Tot mijn grote schrik was ik ‘s morgens helemaal alleen op een moeder na die de kerstboom heeft versierd. Ik heb tot 1 uur de gang in mijn eentje versierd met guirlandes langs de plafonds/muren. Zweet stond op mijn  rug…om 1 uur werd het team versterkt met een moeder en een vader erbij en om 2 uur nog een moeder. Om half 3 waren we klaar, maar ik was wel een beetje gaar. Wel altijd gezellig, hoor!
We hadden een "vrij" weekend, heerlijk: geen verjaardagen of afspraken, al moest ik wel flink aan de knutsel voor ons nieuwe achternichtje Rachel, die 25-11 is geboren. Volgend weekend gaan we haar bewonderen….later meer….!
Vandaag moest Sabine "afzwemmen" op school, maar ook dat logje volgt nog…!

3 gedachten over “Sinterrestjes en update…

  1. Hoi Dinie,

    klinkt allemaal erg gezellig met alle pakjes erbij…
    en nu dus weer doorstomen naar de kerst…alhoewel wij eerst vandaag Justins verjaardag hebben en morgen zn kinderfeestje…
    Ps is Sabine geslaagd voor haar afzwemmen?

  2. Oh heerlijk zo’n berg kadootjes. Leuk om die koppies te zien! Ziet er allemaal heel gezellig uit. Die surprises zijn fantastisch gelukt; doet het altijd goed een kaptafel he? Stef wil een echte dus in de kerstvakantie verf ik een sidetable en dan heeft ze er een om de hele ochtend zonder te knipperen mascara opdoen te oefenen hahaha

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.