Korte kapsels om te kotsen?

Zou het komen omdat we de haren in de nek zijn gaan missen?  Ik heb geen idee, maar zaterdag ontwaakte ik nog gezond en wel. Een paar uur later werd ik strontmisselijk, dacht eerst een verlate kater omdat we vrijdag gezellgi een biertje hadden gedronken met Annemieke en John, maar tegen de avond wist ik zeker dat ik Laura’s virusje had opgepikt. Ik heb me sufge en daarbij fikse buikpijn. ‘s Avonds zouden we gourmetten bij Robert en Christa en de meiden heb ik op bed gelegd bij opa en oma. Om half 10 ben ik groen en geel naar huis gegaan ik kreeg allen een beetje droog brood en komkommer naar binnen en ben meteen in slaap gevallen. Later bleek dus dat Sabine bij oma haar hele bed 2 keer onderge heeft en Naomie die ook bleef logeren het andere bed. Arme oma die was de pineut en natuurlijk niet een van ons gebeld!

Voel me nog steeds niet helemaal jofel en ga nu zo weer naar bed. Sabine heeft gelukkig nergens meer last van.

En dan hier nog een niet al te duidelijke maar ach…komt nog wel…foto 20071116056_2

4 gedachten over “Korte kapsels om te kotsen?

  1. Getsie, wat een ellende dat jullie allemaal zo ziek zijn, ik hoop dat jullie er snel weer bovenop zullen zijn.
    Jullie haar is echt heel veel korter maar het staat wel erg leuk…ik ben beneiuwd naar de volgende foto 🙂 Heel veel beterschap voor jullie allemaal.

  2. Dat is idd wat minder…..als ik iets erg vind is dat wel kosten…van mezelf maar zeker van een ander….en eigenlijk alleen maar zielig voor die kleine ukken…

    Maar ondanks dat vind ik jullie korte koppies erg leuk hoor !!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.