In de ban van Sint Maarten

klik voor groterLaura is al de hele week met SintMaartenliedjes in de weer. Vrijdag hadden ze op school SintMaarten en ze kan niet wachten tot ze echt mag. Vanmorgen kwam ze dan ook juichend de slaapkamer binnen: "Het is vandaag Sint Maarten. Dit heb ik vrijdagmiddag met haar opgenomen.

Laura heeft een Dinosaurus geknutseld en Sabine kwam met Spongebob thuis.

klik voor groter

9 gedachten over “In de ban van Sint Maarten

 1. wow wat een geweldige lampions en wat kan laura al goed zingen zeg !!!
  thyrza heeft haar lampion (een paddestoel) nog niet meegekregen, zij heeft gisteren met die van yael gelopen. Yael heeft er 2 gemaakt, 1 spook op de oude school en een mega mooie uil op deze school.

  Hoop dat de meiden veel lekkers gaan ophalen !!!

 2. wow wat een geweldige lampions en wat kan laura al goed zingen zeg !!!
  thyrza heeft haar lampion (een paddestoel) nog niet meegekregen, zij heeft gisteren met die van yael gelopen. Yael heeft er 2 gemaakt, 1 spook op de oude school en een mega mooie uil op deze school.

  Hoop dat de meiden veel lekkers gaan ophalen !!!

 3. Wat een prachtig liedje klinkt er als je deze weblog opent. Ik had er meerdere tegelijk open staan, dus dat was nog zoeken ook. Prachtig stemmetje!

 4. Hahahaha weetje wat ook schattig is, dat Jens nu loopt te zingen “joepiejoepiejoepiejoooooeepie hoi! joeeepiee ….etc” hahaha

 5. Ik kom hier op je site en wat hoor ik toch ? Ik zet mijn muziek zachter en dan hoor ik scrool ik naar beneden en zie ik : je hebt een liedje op de site gezet ! Waaattt leukkkk ! moet je vaker doen joh.. heerlijk dat liedje 😀 nu nog van Sabine, ik wil Sabine ook wel eens een liedje horen zinggen. Ik moet zeggen ik lees nog altijd mee.. ik kom niet meer iedere dag hier aanwaiien maar alle logjes lees ik nog mmm ik zou eigenlijk eens wat vaker moeten reageren is het niet ?

  Liefs x
  Martine

 6. Ik kom hier op je site en wat hoor ik toch ? Ik zet mijn muziek zachter en dan hoor ik scrool ik naar beneden en zie ik : je hebt een liedje op de site gezet ! Waaattt leukkkk ! moet je vaker doen joh.. heerlijk dat liedje 😀 nu nog van Sabine, ik wil Sabine ook wel eens een liedje horen zinggen. Ik moet zeggen ik lees nog altijd mee.. ik kom niet meer iedere dag hier aanwaiien maar alle logjes lees ik nog mmm ik zou eigenlijk eens wat vaker moeten reageren is het niet ?

  Liefs x
  Martine

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.