Verwaarlozing en zxc3xb3 schattig

Wie had dat ooit gedacht dat ik mijn weblog en dagboekje zo zou verwaarlozen. En het is echt niet zo dat we niks beleven. Maar op xc3xa9xc3xa9n of andere manier heb (of gun ik mezelf) minder tijd.

Maar dit is xc3xa9cht zxc3xb3 schattig! Dit moet even bewaard voor het nageslacht. Ik zet hem niet vol op de log maar eventjes verstopt onder de tekening die ze heeft gemaakt van de bruiloft van haar vriendje en zichzelf! Ze kreeg dit briefje de eerste dag na de herfstvakantie. Net zolang als zij zelf al een knuffelhartje met "I love you" in haar tas heeft zitten, maar het niet durft te geven. Precies d’r mama. Hahaha.

klik voor groter

8 gedachten over “Verwaarlozing en zxc3xb3 schattig

  1. Hoi Dinie,
    ja hier word morgenavond ook met lampionnetjes gelopen..nou ja Justin loopt nog met een lampion en Jeremy gaat voor de gezellig mee met zn broertje…tja als je 11 bent en in groep 8 zit word je daar eigenlijk te groot voor he?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.