In de krant (alweer)

Het was alweer een paar weekjes geleden (18 augustus) en ik heb er niet eens over gelogd. Maar woensdag stond dit artikeltje in het Castricummertje. Sabine is natuurlijk "gewend" om regelmatig in het nieuws te verschijnen, maar Laura heeft hiermee haar eerste krant gehaald! En hier staan alle foto’s van ons straatfeest! Het was weer erg gezellig. Volgend jaar mogen Edwin en ik het samen met twee andere buurstellen het feest organiseren.

klik voor groter

5 gedachten over “In de krant (alweer)

  1. Zal best moeilijk geweest zijn met die bekertjes op de ogen hihi. Ik heb de foto’s van twister snel doorgeklikt voordat de meiden het hier zagen. Anders willen ze dat nog gaan doen ook 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.