Belle Laura

Hij is zo goed als af, nog een paar afwerkdingetjes, maar Madammetje weigert nog steeds om hem nog een keer te passen. En ik moet er nog een foto van maken om de uitnodiging mee te sieren. Anders moet ik toch maar weer een fotobewerking gaan frxc3xb6belen daarvoor, maar goed….misschien dat ze vanmiddag in haar goed hummetje is. Ze is nu een beetje moe en hangerig en niet in haar beste bui. Nou ja hier wat foto’s toen ze hem nog wel even wilde passen tussendoor!

Bellelaura2007

8 gedachten over “Belle Laura

 1. Wat een schitterende jurk, echt heel mooi. Ik durf de foto niet aan Kayleigh te laten zien, want dan wil ze ook zo’n jurk en ik kan echt niet naaien.

  Groetjes, Marleen

 2. Wat een leuke jurk! Zo zijn kinderen nu eenmaal. De ene keer willen ze wel passen en de andere keer niet. Zo is dat ook met fotograferen, of ze trekken een raar gezicht of ze willen niet. Laura ziet er fantastisch uit met zo’n mooie jurk.

  Groetjes Ria

 3. Wat een prachtige jurk; heb je die zelluf gemaakt? Echt waar? Wat knap zeg! Ik koop altijd van die gevalletjes in de winkel (te groot… te klein.. net niet super..)
  De foto linksonder was ook niet geschikt, haha!
  gr, Astrid
  (heerlijke leeftijd, meestal…)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.