LauraUitspraken

Tweede keer….

2007zon Vandaag mocht Laura voor de tweede keer komen oefenen op school. Het ging uit de kunst! Exc3xa9n en ander ook omdat ze Noortje, haar grote vriendin, zag waarmee ze meteen zat te smoezen over samen spelen. Ik mocht zo met een enkele kus weg, heb nog even gezwaaid voor het raam en kreeg vrolijk een kushandje terug. Ze mag nu trouwens 3 dagdelen per week. Vrijdagochtend mag ze weer en de komende weken elke maandag-, woensdag- en vrijdagochtend. Leuk! Ze heeft ook nog geknutseld! Een heel ander kind dan op de Peuterspeelzaal!

Noortje heeft hier de hele middag gespeeld. De meiden hadden elkaar duidelijk gemist. Laura is nog steeds "verliefd" op Noortje. Maar toen ik vroeg of ze later ook met Noortje wilde trouwen zei ze: "Doe normaal, mama, ik trouw natuurlijk met een jongetje!"

20070829003

In het volgende logje zal ik ff de foto’s van "the making of…" het Belle-jurkje plaatsen. Hij is zo goed als af, maar vandaag vertikte ze het om hem te passen. Hopelijk is dat niet zo op haar verjaardag.

7 gedachten over “Tweede keer….

 1. Leuk zo’n vriendinnetje, en ook de speelzaal.
  Die tijd ligt al ver achter ons.
  Hier wordt eerdaags de eerste bromfiets aangeschaft….oef..
  Groetjes, Adolf.

 2. Leuk zo’n vriendinnetje, en ook de speelzaal.
  Die tijd ligt al ver achter ons.
  Hier wordt eerdaags de eerste bromfiets aangeschaft….oef..
  Groetjes, Adolf.

 3. Leuk zo’n vriendinnetje, en ook de speelzaal.
  Die tijd ligt al ver achter ons.
  Hier wordt eerdaags de eerste bromfiets aangeschaft….oef..
  Groetjes, Adolf.

 4. Leuk zo’n vriendinnetje, en ook de speelzaal.
  Die tijd ligt al ver achter ons.
  Hier wordt eerdaags de eerste bromfiets aangeschaft….oef..
  Groetjes, Adolf.

 5. fijn dat ze het leuk vind op de basisschool !
  En jee, wat mogen ze bij jullie lekker vaak oefenen zeg… hier mogen ze maar max. 5 dagdelen oefenen voor hun 4e verjaardag. Heb nog niks gehoord van school, maar morgen moet ik er toch heen, dus zal dan wel even aankloppen.

  groeten lous

 6. fijn dat ze het leuk vind op de basisschool !
  En jee, wat mogen ze bij jullie lekker vaak oefenen zeg… hier mogen ze maar max. 5 dagdelen oefenen voor hun 4e verjaardag. Heb nog niks gehoord van school, maar morgen moet ik er toch heen, dus zal dan wel even aankloppen.

  groeten lous

 7. Wat mogen jullie vaak komen zeg voor de 4e verjaardag!
  Op “onze” school maar 1 keer… boehoe… vandaar dat wij anders gaan starten als Davey 4 is!
  Heerlijk zon vriendin en wat super, geweldig dat ze de basisschool zo leuk vindt in vergelijking met de peuterspeelzaal! Das toch wel super!
  gr, Astrid

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.