Over en sluiten….

….is het vrees ik voorlopig met hardlopen. Ik kreeg vrijdag last van mijn knie en in het weekend voelde ik het ook nog wel. Vandaag al een stuk minder dus lekker lopen dacht ik: NOT! Na 5 minuten Rebel Yellen (mijn favo-ren-liedje) en een minuutje wandelen heb ik nog een klein stukje gerend ik schat een minuutje en toen besloot ik dat het slimmer was om toch maar gewoon te gaan lopen(lees: strompelen). Het is wel een vreemde pijn. Ben wel wat gewend na mijn badmintonverleden, maar ik kan hem amper nog buigen. Hij voelt helemaal beurs aan aan de binnenkant en volgens Edwin is hij niet dik, maar het voelt wel zo Het fietsen naar huis ging dan ook xc3xa9cht niet fijn. Nu dus maar even niet rennen totdat die hele knie-affaire voorbij is. Ik baal echt want ik begon het echt leuk te vinden xc3xa9n ook nog een aardige conditie op te bouwen. Probeer het maar bij te houden op de Crosstrainer. Dat is in ieder geval niet belastend voor je kniexc3xabn als het goed is. BAH, IK BAAL NU ECHT!

6 gedachten over “Over en sluiten….

 1. Nou Dinie, je kunt beter je knie eerst laten genezen. Even kalmaan doen als dat lukt. Sterre wordt in september drie. Je kunt het dan op mijn web zien.

  Groetjes Ria

 2. Nou Dinie, je kunt beter je knie eerst laten genezen. Even kalmaan doen als dat lukt. Sterre wordt in september drie. Je kunt het dan op mijn web zien.

  Groetjes Ria

 3. doe je wel voorzichtig aan Dinie met je knie?

  op de crosstrainer zit je in ieder geval droog en hoef je ook niet bang te zijn voor onweersbuien (grapje)

 4. en kun je niet verdwalen, Dinie … haha!
  Maar wat een pokke-nieuws… dacht net.. laat ik eens bijlezen… (zie hyves), maar dit had ik niet verwacht. Viel me net wel op dat je eerder ook heb gebadmintond..net als ik…
  maar nu met een zware knieblessure…Heb je er al naar laten kijken door een huisarts? offeh..
  gr, Astrid

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.