Weekend

Goh in alle commotie vergeet ik nog "verslag" uit te brengen van het hele weekend.
Het was me wat. Zaterdag hebben we de zaanse tuincentra onveilig gemaakt. Een heleboel plantjes gekocht en een nieuwe tuintafel besteld. ‘s Avonds zouden we naar Peter Beense gaan maar die kwam pas om half 2. Annemieke en ik hebben eerst geborreld en gegeten bij Mezza Luna. Om een uur of 11 kwamen we terecht bij de Balustrade. Was erg rustig maar later toch nog wat bekenden gezien. Om twee uur zijn we toch nog naar Peter Beense geweest. Leuk maar heb het niet meer heel bewust meegemaakt. Om een uur of vier Mr. Beangingen we richting de fietsen terug. En ik was zondag nog niet eens zxc3xb3 gesloopt. Ik ben ‘s middags nog met Sabine bij ons in de bioscoop naar Mr. Bean geweest. Hij was wel aardig maar zelfs Sabine heeft niet eens volop gelachen.
Maandag was Lia jarig en was het uiteindelijk te regenachtig om nog met zijn allen te gaan fietsen.

En nu ga ik naar de VVV en Laura "pesten".

4 gedachten over “Weekend

  1. Hoiii, klinkt toch wel als een leuk weekend! Hmz, Peter Beense.. dat is toch die grote man, die samen met Wolter Kroes (die as vrijdag gaat trouwen.. :P) op het afscheid van Andre Hazes zong??

    Offtopic: Ja Miranda was er ook.. Ze kwam later ivm dialyseren en heeft niet meegeholpen opruimen maar dat nam niemand haar kwalijk.. *grijns* Ze heeft toch het kamp meegemaakt en daar waren wij allemaal heeeeeel erg blij mee.

  2. zo te lezen heb je je wel goed vermaakt Dinie!

    haah en ik zie net dat ik onder mn “zus” een reactie achterlaat haha ze heeft toch geen nare dingen over mij verteld he? (dikke knipoog achterlatend)

  3. Hahaha, eens een partyanimal, altijd een … ! En dan nog niet eens in slaap vallen in de bioscop?! Petje af hoor! Hopelijk gaat het mij ook zo goed af komend weekend 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.