6 gedachten over “Tafelmishandeling

  1. Ahhhh … ben je daar nou doorheen gezakt ? Gekrakt ? Hahaha… ik lig hier compleet in een deuk.. weet je het is hout en als het verrot is dan kan het hout nog geen 10kilo verdragen misschien dat het daaraan lag ?

    Dikke knuffel Its me Tieneke

  2. Goed excuus voor een nieuwe tafel! hahha, hmm misschien niet voor jou, jij houdt niet van winkelen…
    Maar heb jij je trouwens niet bezeerd joh??!!

  3. Hahaha ja dat vinden jullie wel mooi hxc3xa8 en Abby ik zat er niet eens vol op met mijn gewicht. Ik werd net nog heel hartelijk uitgelachen door en ex-collega/goede vriend dat ik aan het hardlopen ben. Hij weet hoe een grote hekel ik er aan heb. En ik ga nu op zoek naar een PLAATSTALEN tafel. Met mijn spierballen kan ik die wel tillen en daar kan ik niet door heen zakken.
    En Adolf eh…als ik er uit zie als een bakkie koffie dan was het er xc3xa9xc3xa9n

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.