Stapperdestap…

….nee nee geen zachte paardevoetjes en ik heb ook niet (heel veel) gewandeld.
Het was een zwaar weekend voor een 40+muts. Maar ik heb me redelijk door de afterdaagjes heengeslagen.

Donderdag waren we natuurlijk naar Guido geweest, dat was niet al te laat (half 12 geloof ik) en geen drank in het spel dus dat scheelt ;). Vrijdag ging ik voor het eerst sinds lange tijd weer een een hapje eten en kroegje pakken met ex-collega en inmiddels goede vriend Bert. Laatste keer was toen ik zwanger was van Laura dus dat is wel bijna 4 jaar terug. Het was erg gezellig. We zouden in Alkmaar gaan eten/stappen aangezien hij daar tegenwoordig werkt. Alleen heeft Edwin sinds een jaar niet meer elke vrijdagmiddag vrij. Dus het wachten was op Edwin. Dus kwam Bert meer even eerst hierlangs. Lachen hoor want Sabine kwam al meteen gezellig naast hem zitten en kletsen. Ze heeft hem zelfs haar geheime bladzijde uit haar scrapbook laten zien met V. haar geheime liefde. Ook Laura kroop helemaal uit haar schulp en deed allemaal dansjes op K3. Ik wist niet wat ik zag. Zo vaak zien ze hem niet, op verjaardagen dan wel maar ok dat is hooguit 4 keer per jaar. We hebben lekker gegeten bij het Gulden Vlies in Alkmaar en daarna in het Kantoor nog wat gedronken. Ik was om half 1 weer thuis. Het was gezellig om weer even als vanouds bij te kletsen.
Zaterdag bleek de lentekermis in Bakkum te zijn. Ik was nog enigszins in twijfel maar Robert en Christa gingen ook. Rob bleek ook mee te gaan. Het was niet zo druk binnen als het vorig jaar scheen te zijn geweest op zaterdag. Vorig jaar gingen we op zondag en toen weas er ook geen hond. Al werd het nu later op de avond aardig vol. Full Cricle speelde. Best een goede band hoor maar wat ze speelden maakte het er voor ons niet gezelliger op. Ik ben dol op "ouwe-lullen-muziek" maar dit was te erg. Waarschijnlijk een zeer verantwoorde muziekkeuze, maar wij vertrokken terug naar het voorcafxc3xa9 waar we nog even heerlijk hebben meegeblxc3xa8rd op Andrxc3xa9 Hazes en Jan Smit. Ik geloof dat ik om half 2 thuis was. De volgende morgen had ik wel wat hoofdpijn en misselijkheidsverschijnselen. Om 8 uur was ik alweer wakker. Gelukkig geen verdere verplichtingen en we zijn lekker wezen wandelen op vh Duin en Bosch. Net op het moment dat wij uitkozen verdween de zon en toen we thuiskwamen brak hij weer door.

Zaterdagmiddag zijn we nog even wezen shoppen bij Ranzijn. We hebben eindelijk een regenton gevonden naar Edwin zijn zin (en die van mij) een verjaardagscadeautje van oma Alie voor ons twee jaar geleden. We hadden alleen nooit een geschikte gevonden.

Verder nog wat viooltjes en narcisjes voor in de voortuin. Ik krijg al helemaal een lentegevoel. Toen we in de buurt een rondje fietsten zag je ook overal velden vol krokusjes en narcissen. Heerlijk!

Laura voelt zich elke dag een stukje beter, maar soms vind ik haar midden op de dag ineens zo.

En wat was het vandaag heerlijk weer. We hebben bijna de hele dag in de tuin doorgebracht. ‘s Morgens met Naomie in de speeltuin en ‘s middags in het warme lentezonnetje in de achtertuin. Met Sabines plekje gaat het prima. We moeten morgen nog even terug komen maar ik vind het niet tegenvallen na een weekje. Ze had vanmorgen weer verhoging. Dat steekt me wel. Ze klaagt ook nog af en toe over hoofdpijn. Ik vrees alleen dat haar hoestje meer is dan alleen een verkoudheidshoestje. Ik hoop dat ik me vergis, maar daar mag haar grote vriend Dr. Mo ook even naar kijken. Of beter gezegd: luisteren. RechterwielEn eindelijk zijn de nieuwe "stickers" voor Sabine haar wielen klaar. Ik was mijn hoofd al aan het breken hoe ik die fijne prinsesjes, Totally Spies en Winxclubbertjes met die grove top van de stickerverf zo mooi mogelijk kon krijgen. Maar nee ik kreeg een ander idee. Ik had de plaatjes uitgeprint, uitgeknipt en daarna gelamineerd en weer uitgeknipt. Ik heb al jaren een "stick-it" lijmpotje dat ik nooit heb gebruikt. RechterwielDat werkt als een soort post-it. Plakt pas na het drogen en kan steeds weer hergebruikt worden. Ik heb alleen net gezien dat het niet zo goed bestand is tegen de lading zand die Sabine nog dagelijks door haar handen laat gaan.

5 gedachten over “Stapperdestap…

 1. Wow! Mooi die wielen, wat zal Sabine daar trots op zijn! Gelukkig gaat het met die plekjes goed, alleen die verhoging is minder.
  Off topic: klopt het dat als ik over een fotolinkje ga met mijn muis dat hij vanzelf een popup opent zonder te klikken? Ik ga tijdens het lezen nogal vaak met mijn muis heen en weer en zit dus constant schermpjes te sluiten! 🙂 hahaha

 2. Hahaha ja dat was een testje. Het leek me wel makkelijk, maar ik word er zelf ook een beetje gestoord van. Dus niet al te vaak doen maar hxc3xa8? Ik dacht dat scheelt een hoop geklik maar al die pop-ups word je ook tureluurs van.
  Heb jij trouwens ook IE7? Ik kan geen PDFjes en Flash meer openen, maar kom er zo snel niet uit ook. . Misschien moet ik ze opnieuw downloaden ofzo maar meestal wordt dat toch dan aangeboden

 3. Met PDFjes heb ik ook last, met Flash niet.
  En als je nou niet zovxc3xa9xc3xa9l popups had hahaha, want op zich is het idd wel makkelijk 🙂

 4. Zo zeg, een pittig maar geslaagd weekend!! Leuk die wilen, creatief hoor!

  Laura ziet er toch niet echt heel fit uit, zo moe en rode wangetjes…. een virusje???

  Groetjes, Gonny.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.