Sufkop

Dit is echt niet te geloven. Dat is me werkelijk nog nooit gebeurd. Niet dat ik nooit iets vergeet, maar dan weet ik me meestal nog wel te herinneren waar het is gebleven of hoe of wat. Lekker duidelijk ben ik. Gisteren op school weet ik nog dat ik de reci pakte van de rollator af. Oh die moet ik ook nog meenemen. Maar of ik hem nou ergens neer heb gezet om een jas dicht te doen of wat dan ook: GEEN IDEE! Hij zou ook net zo goed nog naast de auto hebben kunnen staan op de parkeerplaats. Ik weet het gewoon niet. Ik heb gisteren wel voor dat ik de rolstoel ging inladen alle spullen (rostoelbusklem, en hoofdsteun) er af gehaald bij het inladen en toen gauw de bus in omdat het regende maar WHERE THE HELL IS DE RECI. Ik kom er ook nog maar net achter omdat we natuurlijk meteen zijn doorgesjeest naar Hannie en pas vrij laaqt thuis waren dus gauw hup de kids naar bed. Ik baal hier echt vreselijk van. Het enige pluspuntje is is dat als hij werkelijk kwijt of stuk is dat ze over een paar weken een nieuwe heeft. Maar die gedacht maakt mij nog even niet rustig. BAH. Ik ga straks naar Joke en rijd denk ik eerst maar even langs Heliomare om te kijken of hij terecht is. Ik maak weer een verpletterende indruk daar. Dat is dus al de derde dag deze week dat ik daar ben.

Verder gaat het niet zxc3xb3 lekker met Sabine. Haar plekjes leken er beter uit te zien, oog was nog rood maar deed nog steeds geen pijn. Het jeukte wel en da’s een goed teken. Verder vind ik haar erg duf en suf en ze eet echt amper. Vanmorgen heb ik een halve banaan naar binnen gewongen omdat ze die pil moet slikken na het eten. Die pil gaat er met kokhalzen in. Maar ze moet wel! Gisteren op school had ze twee hapjes van haar brood gehad. De rest heeft ze laten liggen. Nou is Sabine nooit een grote eter geweest, ze heeft zelden haar brood laten liggen. Nou ja ze heeft wel wat reserves, dus kwaad kan het niet. Het bewijst alleen dat ze niet lekker is. Ze wilde wel persxc3xa9 naar school.

Oh jee waar zal hij zijn

12 gedachten over “Sufkop

 1. Gelukkig wil ze wel nog steeds naar school! Zolang ze dat wil zou ik gerust zijn. Maar Dinie die reci!!!! Je hebt gewoon teveel aan je kop gehad en dan ook nog in die regen! Ik kan het me wel voorstellen hoor, ik heb ook wel van die momenten maar kom er dan, net als jij, meestal net op tijd achter. En die pijn van Sabine aan die plekjes herken ik wel hoor, dat kan idd in na een paar dagen wat erger worden. Die grote pillen ook, arme kind! Maarja het moet he, hadden ze geen vloeibare vorm? Of doen ze dat niet meer bij ‘grote’ meiden?

 2. Poeh zeg. Ik had hem dus idd in de regen laten staan. Een mevrouw had hem gisteren aan de juffen van Sabine gegeven. Haast haast haast nergens goed voor. Ik moet maar weer eens mijn hoofd leegmaken (defragmentatie?) Sabine had een slechte dag op school moe en duf en geen eetlust nog steeds. Hebben ze dan aciclovir in vloeibare vorm? Ik ga meteen eens kijken want Sabine kauwt ze nu gewoon fijn terwijl je ze eigenlijk in een keer door moet slikken (1cm doorsnee) dat redt ze nooit.
  Ze is nu wel aan het buitenspelen met de buurkids en Laura ook. Valt mij mee hoe lang ze het uithouden

 3. och jeetje wat een verhaal Dinie…
  is de reci al terecht?

  soms heb je teveel aan je hoofd waardoor je dingen vergeet mar kan mij goed voorstellen dat je flink baalde..

  heel veel beterschap voor de meiden en hoe is het nu met opa???

 4. defragmentatie? hahaha! Je hebt veel aan je hoofd, druk-druk-druk en dan is die k-regen; voorspelbaar… maar toch! Je bent ook maar een mens! Gelukkig is ‘t ie weer terecht.
  En slecht eten… hmmm… dat ken ik hier ook wel, maar wellicht wordt ze ook niet lekker op die medicijnen; als je toch googled op de vloeibare vorm; ook maar de bijsluiter? Is een ab toch?
  Beterschap!

 5. Gelukkig is dat ‘ding’ terecht. Al weet ik niet wat het is.
  Zielig dat ze zo aan het kwakkelen is. Hoop dat ze snel weer beter is.
  Moet ze elke dag die hele stellage aan die onder aan je log op de foto staat?
  Groetjes, Adolf.

 6. Gelukkig is dat ‘ding’ terecht. Al weet ik niet wat het is.
  Zielig dat ze zo aan het kwakkelen is. Hoop dat ze snel weer beter is.
  Moet ze elke dag die hele stellage aan die onder aan je log op de foto staat?
  Groetjes, Adolf.

 7. @ Miranda– Eh….boven jouw reactie staat je antwoord ook: hij is gelukkig weer terecht.
  @ Astrid– Ja idd een combinatie van druk en snel is nooit goed en gelukkig dat ik maar een mens ben 😉 Het is geen AB hoor maar een middel tegen herpesinfecties om in te nemen. Maar ik zal eens googlen voor een volgende keer (die hopelijk niet komt)
  @ Abby– Nou reken maar dat ik dat toch al deed
  @ Adolf– dat “ding” is tevens “die stellage” onder aan de foto. Ze heeft hem in principe elke dag aan. Naar school in ieder geval. Het is niet zo dat ze hem de hxc3xa9le dag aan heeft. Bij de eerste keer dat ze gekatheteriseerd wordt gaat hij uit (om 11 uur. En soms bij therapie doen ze hem nog een keer aan. Dit is een loopsysteem. Waardoor Sabine dus kan lopen met een rollator.Deze houdt de heupen gestrekt (haar “heupstrekkers”doen het niet) en als je een been belast dan wordt het andere scharnier losgelaten zodat je dat been vooruit kan zwaaiem. Topapparaat want het zorgt ervoor dat ze regelmatig op haaar voeten staat en daardoor haar groei en botstructuur optimaliseert. (hahaha ik kan hier wel een logje aan wijden

 8. MIsschien een teken dat je het toch echt wat rustiger aan zal moeten doen alhoewel je je natuurlijk direkt af gaat vragen hoe dat nu ooit moet??? Herkenbaar in ieder geval, twijfel dan ook regelmatig aan mijn leeftijd…

  Groetjes, Gonny.

 9. Gelukkig is die reci niet iets wat een ander ook zou kunnen gebruiken en persoonsgebonden….anders was je h’m wel kwijt geweest…..zo heeft iemand gisteren bij ons in de winkel een rollator gejat van iemand die met een winkelwagen de winkel inwas….en h’m even tussen 2 kassa’s had gestald…

 10. @ Gonny– Ja die tekenen krijg ik wel eens meer de laatste tijd: als mijn hoofd niet vastzat. Maar goed het is geen overspannenheid gelukkig maar wel haasten en een drukke week dus ach….ik ben de schrik alweer te boven;
  )
  @ Peetjes-Ach wat een minne streek is dat zeg. Een rollator stelen, dat doe je toch niet. Dat krijg je zelfs van iedere verzekering vergoed. Zal (hopeljk) “gewoon” een kwajongensstreek zijn geweest van iemand die nog niet de gevolgen van zijn daden helemaal kon overzien.

 11. van die AB… zucht… ik ging later naar bed… toen wist ik pas (weer) dat het om een anti koortslip-toestand is…
  hier ook af en toe een pietsie te druk (de scherpte die ik heeeeeeeel soms heb, gaat er snel vanaf dan… )

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.