Ha handig

Kijk zo kom ik uiteindelijk steeds weer achter handigheidjes.

Ik stoorde mij aan de titels van mijn typelists die ik er eigenlijk niet op wilde hebben. BV die van de achtergrond, maar als je de titel zo invult dan zie je niks op je log

<!–Titel van de typelist –>

Dat lees ik dus net op over.web-log.nl

4 gedachten over “Ha handig

  1. Hhahaha, heb je die nog nooit op je pukkiemukkie.nl gebruikt dan?? Ik gebruik die code altijd om mijn scripts een begin en einde te geven met de naam, zodat ik ze altijd weer terug kan vinden. Soms is het zo een chaos met dir scripts! (zo ook weer een tipje van mij ;))

    Maar als het goed is had je het toch al standaard in je “menutekst” typelist staan?
    Bij mij stond hij wel al zo?!

  2. Ja, ik ken hem zeker wel in de scripts en de css varaint. Moet je voor de gein maar eens in mijn testlogjes css-sheets kijken (oh nee dat kan niet;)) daar heb ik hem vol mee staan. Maar ik wist niet dat dit werkte in de titelbalk van de typelists. Alleen zag ik nu dus ook dat dat bij diverse standaard overgezette typelist ook zo staat. De ene helft werkt wek en de andere helft werkt weer niet, maar weer alles gewoon blijven proberen natuurlijk….tijd zxc3¡t!

  3. Ja, ik ken hem zeker wel in de scripts en de css varaint. Moet je voor de gein maar eens in mijn testlogjes css-sheets kijken (oh nee dat kan niet;)) daar heb ik hem vol mee staan. Maar ik wist niet dat dit werkte in de titelbalk van de typelists. Alleen zag ik nu dus ook dat dat bij diverse standaard overgezette typelist ook zo staat. De ene helft werkt wek en de andere helft werkt weer niet, maar weer alles gewoon blijven proberen natuurlijk….tijd zxc3¡t!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.