Van sneeuwballen en startkabels

klik voor groter

Wat gepland was voor donderdag is er allemaal niet op een normale manier van gekomen. Ik zou een bakkie doen bij Joke op de boot. Maar Edwin was al niet zo gerust vanwege het weeralarm van gisteren. Ik ben meestal was sceptischer en geloof het pas als het er is. Maar Joke belde dat het erg glad was op de steiger en dat zij wel deze kant op kwam. Even later belde ze op dat de auto die ze geleend hadden neit aan de praat te krijgen was. OK einde verhaal. Ik had Sabine min of meer beloofd dat ik haar zou ophalen als ik uit IJmuiden vandaan kwam en hoe meer ik nadacht hoe meer ik er voor voelde om haar zelf op te halen in die "sneeuwstorm" die werd verwacht. En nu ik toch die richting op ging ook maar mijn startkabels uit de mottenballen gevist (ik kon ze zowaar vinden) en op weg naar Joke. Ik had bij buurman Jeroen weer even mijn startkabelgeheugen opgefrist want dat was al hxc3xa9xc3xa9l lang gelden dat ik dat voor het laatst had gedaan. Kom ik in IJmuiden, is daar dus xc3xa9cht een sneeuwstorm aan het woeden. Koud, koud, maar……we hebben hem mooi aan de praat gekregen dat motortje. (Helaas kon ze er achteraf niet mee rijden dus er zal nog wel iets anders aan de hand zijn geweest). Daarna even met tintelende vingers (kan me de tijd bijna niet meer heugen) een bakkie warme choco gescoord bij de dichtsbijzijnde haventent. En op naar Sabine. Daar was ik zo en ze waren buiten heerlijk met sneeuwballen aan het gooien.
We moesten nog een cadeautje kopen voor een klasgenootje en wat terugbrengen voor oma bij C&A. Bij C&A liet Sabine even goed zien dat ze een hele grote meid aan het worden is. "Hee, mam, wat vind je van die jack? Mag ik die passen" Uiteindelijk was ze voor het eerst van haar leven kleding aan het passen in de paskamer. Ze vond het geweldig. "Hoe staat hij, mam? Truttig? o, dan neem ik hem toch maar niet". Zo hebben we wat voor haar xc3xa9n voor Edwin uitgezocht. Toen we Laura bij oma oppikten (die had ik maar niet meegenomen de storm in) was het al half 6 en toen we thuiskwamen moest er natuurlijk nog even geholpen worden bij de sneeuwpop en iglo van de buurkinderen. Laura leerde sneeuwballen maken en gooien. Heerlijk. Maar voor we ook maar een slee uit het vet hadden kxc3xbannen halen was de sneeuw alweer verdwenen. Ik blijf het prachtig vinden die witte deken overal op. Alleen de prut die achterblijft kan me gestolen worden.

Naomie doet Charlie Chaplin na zie aldaar.

10 gedachten over “Van sneeuwballen en startkabels

 1. Jaaaa ik heb ook genoten van de sneeuw. Jammer dat het zo snel allemaal weer weg was want hier was een flink pak gevallen. Ik heb er gelukkig nog van geprofiteerd met Steffie :D.

 2. Hahaha bedankt voor de moeite. Ff snel de voetjes van sabine verkleind (wie-plaatje) Wist zo gauw niet wat ik er op wilde maar ik vond jouw bloemetje zo gaaf. En dat stomme IElogo was ik zat sinds er tabbladen zijn. Moet ik nog steeds erg aan wennen trouwens of heb jij geen IE7.

 3. Hoi Dinie,

  hier was gisterochtend ook alle sneeuw weer helemaal weg…gelukkig weinig troep dus er was god te fietsen…

  en in ijmuiden dus een echte sneeuwstorm?

  Justin moet ook hoognodig wat nieuwe broeken hebben maar daar kan ik heel moeilijk voor slagen omdat hij zo iel is…

  een fijn weekend gewenst!

 4. Ik vind die voetjes echt schattig. Zo ongeveer zie je ze ook wel eens op geboortekaartjes en die hebben iets extra’s voor mij 😀

  Ja hihi dat bloemetje gebruik ik heel veel op mijn log dus ik wist meteen wat ik er wilde. Alleen zie ik nu (ik heb sinds gisteren IE7) dat het niet meer wit is, die balk. Nou vind ik de achtergrond van het bloempje lelijk. Moet ik eerst een gifje maken en dan een ico.

  Maar inderdaad…het is wennen al zijn er veel dingen mooier. Ik heb ook nog eens Vista. Dubbel wennen dus. Ik vind die popup wxc3xa9l heel mooi als je schermpjes open hebt staan beneden in de balk. Net zoals die popupjes als je langs een link gaat op weblog (als je dat geactiveerd hebt dan hihi)

 5. Jij bent ook lekker bezig geweest donderdag he?1 Brrr, koud met die startkabels klooien in de sneeuw :S Leuk die foto’s van Sabine in dat pashokje 🙂
  Gezellig zo met al die ico’s naast elkaar in die tabbladen!

 6. Hoi Dinie,
  ik dacht ook dat ik de verwijsbrief zelf op kon halen en dan zelf kon bellen….( dan zit je ook wat dichter bij het vuur)
  maar ik houd de haio in de gaten hoor! een gewaarschuwd mens telt voor 2 he? als ik deze week of volgende week nog niets had gehoord moest ik zelf even contact opnemen.
  haha ik bel zo vrijdag op hoor of de orthopeed (volgens de site van het ziekenhuis zijn er 5 dus dat wordt even zoeken)al wat ontvangen heeft.
  ik leg de haio het vuur aan de schenen (je wordt vanzelf wel mondig door alle ervaringen he?)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.