1,2,3…..actie

Ik geloof dat ik vanavond dit heb gekocht:

Ik deed een bod 25 euro onder de vraagprijs en dacht: OK het is een mega-sta-in-de-weg, maar als ik hem krijg voor die prijs dan maak ik wel een plekkie. En nu dan nog de discipline opbrengen om dagelijks even een uurtje te trainen.

HEt is hard nodig. Ik heb natxc3xbaxc3xbarlijk spierballen van het sjouwen van Sabine maar met mijn conditie en de rest van de spieren is het nog niet veel soeps. Ik twijfel nog over een vxc3xb3xc3xb3r en nxc3ยก foto. Nah, ik twijfel niet, ik ben gek! Natuurlijk niet. Ik laat geen vetrol zien op deze log. xc3x89cht niet!!!!

klik voor groter

Ja ik heb hem gekocht dus krijg net een mailtje met het adres waar ik hem kan halen.

11 gedachten over “1,2,3…..actie

 1. Ik ben benieuwd! Ze zullen wel blij zijn van die sta in de weg af te zijn!! hahaha Maar het lijkt me wel een handig ding, ik heb er ook wel eens naar gekeken maar weet echt niet waar ik hem kwijt zou moeten.
  Ik heb nog zo’n buikbankje (ben ff de naam kwijt) staan (in de weg) …. niks voor jou?

 2. off-topic;

  Natuurlijk kom ik ook jou bedanken
  voor al die heerlijke klanken
  Het is nu over, voorbij
  Het was leuk, ben heel erg blij
  Kan van blijdschap dan ook wel janken ๐Ÿ˜‰

  Morgen kom ik bijbuurten, nu even bedanken en dan geef ik mijn vingers en hoofd rust ๐Ÿ˜€

 3. Hoi Dinie,

  dat lijkt mij wel een handig apparaat maar ik zou het hier ook niet kwijt kunnen….of op zolder maar daar wordt ie niet gebruikt he?

  marktplaats is erg handig om op te snuffelen

 4. @abby- nee dank je feestelijk. Ik heb ook nog zo’n rol-buikspierapparaat liggen. Die had Edwin jaren geleden eens gekocht en die is nu na iets minder jaren weer terug gekomen van de zolder van zijn moeder. HEt gaat mij meer om algehele conditie. Hardlopen heb ik een hekel aan en dan zou ik ook continue smoesjes hebben,te warm ,te koud, te nat,te vroeg ,te laat….Nu lekker een muziekje (of filmpje) op en gaan…
  @ Emmelinda- Het was mij een waar genoegen om een kleine bijdrage te leveren aan de 1000 limericks in 24 uur. Wat een klucht. (en ben je al bezocht door de RVD en de Bush-maffia?)
  @ Miranda- Tja wij hebben best een grote slaapkamer maar die is heel raar ingedeeld. Ik moet maar eens kijken hoe we dat gaan doen.

 5. Oeps dast is wel een heel apparaat xc3xa9n een heel goed voorbemen….succes ermee…enne die vetrol hoeft niet hoor als je ons maar het resultaat laat zien ๐Ÿ˜‰

 6. Dat een uur per dag, dat kan je wel vergeten, lukt mij zelfs niet tijdens ATWT-kijken. Maar voor dat sta in de weg probleem heb ik wel een oplossing. Zet ‘m bij mij op zolder neer, naast de mijne en kom een keer in de week trainen, kan je weer ATWT oppakken…..eneh, doe ik er ook weer eens wat mee!! Gnagnagniffelgniffffel

 7. Succes meid! ๐Ÿ˜‰
  Als je volgende keer op de koffie komt zal ik er niets lekkers meer bijhalen, anders is alles voor niets!

 8. En? Heb je ‘m al in huis? Of ga je hem (heel wijs) pas volgend jaar ophalen? Ghehehe. Ik moet die van ons ook weer eens afstoffen. Eerst moed verzamelen. ๐Ÿ˜‰

  off-topic; hihi nee nog niks van gezien. Of ze waren under cover. Klinkt eigenlijk wel spannend zo he? Ghehehe. Dan moet ik nu ook maar een coole bril aanschaffen om onherkenbaar te blijven ghehehe

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.