14 gedachten over “Wie zijn dit?

 1. Jij bent het, je haar zeker bewerkt met een krultang. 😉 Geen idee, pluk je die foto’s ergens vandaan, of doe je dat zelf? Hoeveel ikken heb jij?

 2. Wow, je kopfoto is prachtig zeg! Wat staan je meiden er leuk op 😀

  Ehm maar wat de foto betreft denk ik ook Patrick zweetvoet. Maar die andere? Jennifer Grey??

 3. Echt gaaf geworden je kopfoto. Heb je dat nou net gedaan? Had ‘m nog niet eerder gezien. En ik check je log nu toch regelmatig als werkeloze. Misschien zie ik je strax op m’n bootje maar ik betwijfel het want het sneeuwt behoorlijk! Is niet leuk nu buiten in de haven. Dus dan volgende week maar…:-(

 4. Oh wat is het hier leuk geworden en wat heb je een mooie kopfoto…echt super, wat staan de meisjes toch leuk op die foto zeg…
  Wat de foto betreft kom ik niet verder dan Madonna 🙂

 5. He, nog niet eens een log over ons ‘technische vrouwen in de ijskoude sneeuwstorm’ avontuur gister! Hopelijk ben je er niet verkouden van geworden.
  Ga nu zelf de sneeuw opzoeken, tot volgende week!

 6. @ ALLEMAAL- Er is iemand die ze allebei goed heeft. Rarara….
  @Joke- Ha ik dacht wel dat ik commentaar zou krijgen. Er was ook zoveel gebeurd gisteren dat ik het eerst even moest “verwerken” hahaha. Maar jij staat/ligt/zit nou hopelijk achter een flxc3xbcgeltje in Gerlos. Ik maak zo hxc3xa9t logje!

 7. @ Peetjes

  Je hebt helemaal gelijk. Maar jij was wel de eerste die de mannelijke helft goed raadde. En zo samen lijkt het echt madonna dat vind ik ook.

  @ Peggy

  Ik heb zoveel ikken (nee hoor gelukkig niet dan heb ik helemaal zo druk;))

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.