Oplossing Wie oh wie 1

klik voor groter

Nou daar gaat ie dan.

Ze zijn allemaal geraden en de moeilijkste is ontcijferd door Iv en As . Maar als eerste werden de andere twee ontcijferd door Abby.

De onbekende man op de foto is Adam Ant

En zeg nou zelf dat ziet er toch wel hxc3xa9xc3xa9l anders uit dan dit hiernaast of niet soms.
Filmpje1
Filmpje2
Filmpje3

En de andere twee dat zijn inderdaad zoals iedereen wel wist:

klik voor groter

Lee Majors

De man van zes miljoen; de held van de jaren 70. Al moet ik zeggen dat ik meer onder de indruk was van zijn bionische kwaliteiten dan van de man zelf. Ik vind hem nu zelfs een beetje op Bush lijken, nou daar word je toch echt niet vrolijk van als je daar op lijkt. Mijn zus had er zelfs barbies van (ook van de vrouw van zes miljoen) ik denk dat mijn moeder die nog wel heeft liggen op zolder. Ik vond het interessanter toen de vrouw van 6 miljoen(Lindsay Wagner) erbij kwam, natuutlijk waren ze verliefd op elkaar en dat sprak me blijkbaar meer aan.;) al was het wel een andere serie geloof ik

klik voor groter

En de laatste is nog wel goed te herkennen vind ik zelf, dat is Maroesja Lacunes oftewel: Tika de dochter van Tita Tovenaar

Dat was toch wel xc3xa9xc3xa9n van de leukere kinderseries van de jaren 70. Ik smulde ervan. Die grobbebollen, geweldig. Mijn moeder weet het zelf niet meer maar ik maakte haar horendol met het stemmetje nadoen van de gele. En ik heb het weer hervat. De meiden liggen dubbel en zelfs die andere grobbebol kan ik er nu in meenemen, dat lukte me vroeger niet. Heerlijk. Ik heb op haar site trouwens ook nog een paar andere stemmetjes beluisterd en deze kende ik dan ook wel maar nooit geweten dat zij dat deed. Grappig hoor!

5 gedachten over “Oplossing Wie oh wie 1

  1. Oh whaahaaa dxc3¡t had ik nou nooit gedacht. Goh die streep van hem op het gezicht hebben bij mij toch een streepje voor hoor (komt waarschijnlijk omdat het geen eyeliner is :P)

  2. Dat vind ik nou lullig van je, weet ik een keer wat als 1e ga je zeggen “..zoals iedereen wel wist” ;)hahaha flauw hoor!

  3. @Emmelinda- haha en zie je dat zxc3xadjn eyeliner wxc3xa9l keurig zit!!!!
    @Abby- Ja maar jij was wel de eerste die ze raadde idd, mijn ned’rige excuses. Ik zal een aparte vermelding maken

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.