Style of steil

Vandaag heb ik voor de tweede keer dit schooljaar (en tevens in heel Sabines schoolcarrière) vergeten om haar badpak mee te geven. Balen natuurlijk. Reden is dat de chauffeur elke keer al voor tijd voor de deur staat en daar word ik erg nerveus van. Als ik ergens niet tegen kan is dat er iemand op mij staat te wachten. En toen stond haar zwemtasje natuurlijk nog voor de deur. En we waren zelfs 10 minuten te vroeg klaar. Maar goed. Ik moest met Laura naar het consultatiebureau (daar krijgt ze een apart logje over) om kwart over 8 en om kwart voor 10 moest ik op weg naar het zwembad.
Meteen daarna op weg naar Wijk aan Zee om het badpakje te brengen en toen bedacht ik mij ineens om naar de kapper te gaan. Nu is het voor mij al erg lang geleden dat ik naar de kapper (de echte dan) ben geweest want ik kom altijd thuis met iets wat niet de bedoeling was. En zo dus nu ook. Ik dacht eerst, ik laat het alleen even knippen en dan aan de lucht drogen lekker snel. Maar tijdens de kuur-intrek-tijd bedacht ik me dat ik toch tijd zat had en bedacht me. Ze had mij aan het begin gevraagd of ik mijn haar ook nog gestyled wilde hebben en toen zei ik dus van niet. Terug in de stoel kwam ik terug op mijn beslissing en zei: “Style het anders toch maar dan ben ik meteen klaar”.
Tijdens de “behandeling” kreeg ik al wat twijfels maar dacht nog: ach ik heb er toch geen verstand van. Maar had ik maar mijn mond opengtrokken want aan het eind bleek dat ze mijn haar had geSTEILD met een STEILtang. Ik heb nog nooit zulk steil en glad haar gehad. Ben nu met veel make-up bezig om er niet als een heks uit te zien want ik ben zo wit als een dweil. En ik moet zeggen dat het me met laag make-up wel redelijk staat. Ik had ook nog gezegd dat het niet zo netjes moest (mijn vorige problemen met de kappers ik kwam er altij gewassen en gewatergolfd uit, bah) maar lekker wild. Dus heb ik nu klei in mijn haar en veel lak, maar ik vind het nu nog errug keurig zitten.
Ik ga zo met Joke de hort op Sabine is nog even “Bezig voor Edwin” en even plassen en hup naar opa en oma, waar Laura nog bivakkeert.
Dus ik ga Castricum onveilig maken met Jook en mijn nieuwe looks 😉 (foto volgt als ik genoeg drank op heb)

10 gedachten over “Style of steil

 1. Oh hihi hoe herkenbaar is dat. Volgens mij kom ik over als een ontzettende tuttebel want wanneer ik naar huis ga zie ik niks van mezelf terug maar iets heel braafs. Tot afgelopen november. Door die tang en heel veel potjes van dittes en dattes zit mijn haar eindelijk netjes maar niet stijf (mijn lange haar hangt dan wel loodrecht naar beneden maar er springen ook deeltjes uit zodat het lijkt alsof je niet gekamd bent). Ik was zo bang dat het eenmalig was en na een wasbeurt thuis helemaal niks. Maar ik schijn het fxc3xb6hnen enzo ook te kunnen. Geweldig! Inderdaad moest ik ook een tube foundation kopen omdat het niet bij elkaar paste (wat is dat toch he?) maar zo ben ik supertevreden. Het was het allemaal waard ghehehe. Het vervelende alleen is dat me opvalt dat heeeeeel veel vrouwen het lange haar zo dragen….en tsja je weet wat ik dxc3¡”ar nou weer van vind. Aaaargh moeilijk he? 😉

 2. Hoi Dinie….vervelend dat je de zwemspullen vergeten had mee te geven aan Sabine!

  ik ben na het lezen van je log wel erg nieuwsgierig naar een foto van je steile haar!

 3. Hoi Dinie,

  Je zult wel net zo verbaasd zijn als ik als je mijn naam leest!!!!!
  Ik zou wel op je hele site willen reageren maar dat kunnen we beter even via ons e-mail adres doen, kunnen we eeeeeeeeven bijkletsen!

  Groetjes, Ingrid Jaape

 4. Foto foto foto 🙂
  Ik heb ook al een tijdje zo’n tang in huis en ik moet zeggen dat ik het wel leuk vindt! Is het er bij jou ook na 1x wassen uit of heb je het echt laten behandelen dat het 3 maanden blijft zitten?
  Veel plezier vanavond!
  En ik ken dat, sta je helemaal klaar voor die bus, vergeet je wat door het gehaast :S

 5. @Marie Oet Berg– Je hebt helemaal gelijk hoor maar je voelt je meestal wel prettiger als je er goed en gezond uit ziet. En ik zag er de laatste tijd uit als een wandelend skelet (helaas niet zo mager;))
  @Emmelinda– Goh wat makkelijk als je dat fxc3xb6hnen en zo kan, ik heb daar al helemaal geen geduld voor (het valt mij al mee wat ik allemaal met Sabine haar haren
  kan)> en zeker niet voor mezelf. En ik kan het ook niet, als ik ga fxc3xb6hnen raakt of mijn haar in de knoop om dat borsteltje heen of als ik met een gewone fxc3xb6hn iets doe vliegt aan de andere kant mijn haar tussen de ventilator. Gr…
  @Miranda– Die foto wordt niks want ik fietste gisteravond terug in de mist en er is al weer redelijk wat krul terug. En in mijn vliegende haast had ik vergeten om mijn camera mee te nemen de hort op (gaat goed met mij hxc3xa8?)
  @Ingrid– Hee da’s toevallig, ik zat met Joke rond die tijd van jouw reactie over jou en Karin te praten hoe dat nou precies zat ook alweer. Wanneer jij bleef zitten (3VWO?) en Karin in 4 VWO? Maar ondanks mijn olifantengeheugen was ik (en Joke ook) aardig wat vergeten. We wisten nog wel van dat feestje van jou met die Bessen-Up en natuurlijk dat ik jouw zeilboot had gesloopt. Maar ik mail je zo even. Leuk!
  @Abby– Eigenlijk had ik niks “laten behandelen” en gelukkig niet definitief zeg! Tenminste zo lijkt het na het fietsen in de mist. Hoewel het nog niet helemaal terug in de krul is.

 6. ik stond er ook van te kijken hoor. Vooral met de spiegel werken vind ik moeilijk omdat je eigenlijk het tegenovergestelde doet. Ik heb zelfs een krulborstel gekocht en in al die tijd heb ik maar xc3xa9xc3xa9n keer vastgezeten ghehehe. Dat met die haren tussen de ventilator heb ik ook maar de kapster had het over een fxc3xb6hn met koude stand en die heb ik niet dus hou ik de fxc3xb6hn maar op afstand…zelfs met mijn haarlengte lukt het dan niet om er in verstrikt te raken. 😉

 7. jeetje dat was een heftig dagje, balen van dat badpakje maar gelukkig is het je nog gelut om het naar haar toe te bregen…..maar ik ben net als de andere wel erg benieuwd naar je steile haar…:-)

 8. Heb je nou nog niet genoeg drank op? Is die foto nou echt zxc3xb3 erg dat je jezelf moed in moet drinken? Morgen wil ik je zien, hihi je mag hem ook mailen en dan zet ik hem bij mij neer, als raad het plaatje. gnagna

 9. Hoi Hoi..
  Ik ken dat.. Ik ga altijd in een opwelling naar de kapper (is al fout natuurlijk) en meestal is het of te kort of te rood.. maar ik heb nu een kappertje gevonden die het helemaal goed doet.. (maar wel errrug duur.. hihi)

  ps… mijn shopadresje is http://www.lavendergarden.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.