%^&*(#@$vervloekt@#$%^&*?

Hemeltjelief. Wat een dag  weer vandaag.
Het begon toen ik er vanmorgen achter kwam dat de parkeerkaart nog bij Edwin in de auto lag. OK ik had me er al snel bij neergelegd dat ik niet voor de deur kon parkeren want dat lukt 9 van de 10 keer niet omdat het vol is en in de parkeergarage passen we niet met de bus dus a la… Maar we waren nog niet klaar helaas. De bus wilde niet starten. dacht eerst aan de accu maar der adio en de lichten deden het nog wel en er ging een vreemd lampje branden. Mijn moeder had haar auto met Hannie verruild dus uiteindelijk ben  ik met een volgepropte Toyota Starlet richting Vu vertrokken. Had nu wel in parkeergarage gepast maar ja… Nog maar net de straat uit bijna een botsing met een uit een ander straat scheurende linkskomer. Pffff op het nippertje. Aangekomen op de snelweg vlak na het enige tankstation waar we langskomen gaat het benzinelichtje knipperen. Sabine met mijn GSM laten bellen hoe lang deze het volhoudt hierna. Volgens mijn moeder meteen maar tanken want hij rijdt niet zo zuinig. Tja dat ging niet meer dus. We waren alsnog een half uur te vroeg op de parkeerplaats. Maar geen minuut te vroeg want we hebben weer ruim 20 minuten rondgereden op de parkeerplaats aldaar. Ik heb me weer vreselijk zitten opwinden over het asociale parkeergedrag van sommige mensen.
Er waren nog wel 20 plekker geweest als men bereid was geweest gewoon tussen de lijntjes te gaan staan. Zeker voor dat ieniemienie-autootje waar we nu in reden. Grrrr. We kwam dus precies op tijd bepakt en bezakt aan bij de polirevalidatie. Aldaar goed nieuws: Sabine krijgt een nieuwe reci!!!!
Over een paar weken wordt ze gegipst en krijgt ze nieuwe spalken en reciprocator aangemeten. En wel eentje die ze waarschijnlijk zelf kan dichtklikken. Dus niet helemaal een dramadag. Toen we thuiskwamen (het tankstation hadden we ook gehaald) bleek Welzorg er al te zijn. Deze keek even naar de bus en het bleek toch de accu. Omdat we oma Alie haar huis hadden uitgemest en Edwin wat kasten in de schuur had uitgeladen stond de bus andersom (met de neus in de wind) en volgens hem was dat de reden. Maar e accu is ws ook niet zo goed meer. De buuf had de ANWB voor me gebeld maar die wilde niet komen als ik niet persoonlijk belde. Lekker hoor….volgende keer mag ze mijn naam misbruiken (bedankt Yvonne). Dus die doet het ook weer. De Quickrelease-as zit er ook weer op. Nou en nu maar hopen dat het alleen een pech-ochtendje was!

5 gedachten over “%^&*(#@$vervloekt@#$%^&*?

 1. O je, typisch zo’n murphy-dag. Had ik zaterdag. Gezellig feestje, meiden uit logeren, mooie laarzen gekocht…alles oke, totdat…murphy. Een van mijn laarzen valt over een kaars, gat erin….Oppas bleek om 23.00 gebeld te hebben dat Iris naar huis wilde(mobiel op stil!)dus om half twee ‘s nachts nog even naar Iris haar logeer adresje..lichten waren nog aan…Iris sliep heerlijk alles oke, opppas mamma wakker maar vond het niet erg. En dan ben ik ook al twee weken Ong. Moest even wat traantjes wegpinken dus. Fijne avond, hopenlijk is murphy de deur uit.

 2. Ojeetje, het was dus weer raak 🙁 Toen ik je titel in mijn rss zag was ik er al bang voor. Ik dacht eigenlijk dat je ook zonder benzine was komen te staan, maar gelukkig dat niet!! En dat ze daar nog steeds niets aan doen bij de VU, wij ergeren ons al 5 jaar aan dat slordige parkeren daar, zo frustrerend om zolang te moeten rondrijden :S
  En de bus had dus last van een snotneus (in de wind) hahaha, nee flauw sorry, je hebt al genoeg voor je kiezen gehad. Maar wel fijn van Sabine d’r nieuwe reciprocator!!!
  Hopelijk was de rest van de dag okxc3xa9 …..

 3. Pff Dinie wat een dag zeg!

  en ik kan mij voorstellen dat je flink baalt als je 20 minuten over een parkeerplaats moet rijden op zoek naar een plekje terwijl er bij normaal parkeergedrag nog ruimte zat zou zijn…
  gelukkig toch benzine genoeg!

  wel goed nieuws dat Sabine een nieuwe reci krijgt…dat maakte je dag vast weer een beetje goed!

 4. Bah dat zijn van die dagen die je liever wilt overslaan..wel erg irritant zeg dat er bij het ziekenhuis zo slecht parkeren is….wel fijn dat Sabine een nieuwe reci krijgt….gelukkig toch nog iets positief op een ramp-dag

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.