Zo: tijd voor wat leukers

Dat is wel weer heel lang geleden.

En ik ga meteen van start met xc3xa9xc3xa9n artiest en een mix van favorieten. Raad maar welke het zijn. Het zijn er 13!

Sinds ik Edwin ken (en dat is al meer dan 22 jaar) ben ik hier nog meer naar gaan luisteren en ben zelfs twee keer naar een concert geweest.

En de artiest is vast niet moeilijk, maar nu de titels nog.

Ik ben benieuwd of iemand ze allemaal weet.

6 gedachten over “Zo: tijd voor wat leukers

 1. Wat een dagen heb jij er al opzittn in het nieuwe(school)jaar zeg, kan me voorstellen dat je er kriegel van wordt…nog netjes uitgedrukt. Heerlijk die nummers van Bowie, ken ze bijna allemaal maar ga geen moeite doen voor de titels hoor! Vooral omdat ik dan mijn engelse woordenboek moet pakken.

 2. haha 3 x een bezoekje op 1 dag is scheepsrecht he?

  dat is David Bowie…de titels weet ik zo niet

  zitten we toch een x op 1 lijn qua leeftijd hahahaha

 3. Ohhhh mijn vriendjeeee! BOWIEEEEE. Prachtig! (Kan nou wel zeggen dat het Bowie is want dat was al gezegd). Tsja zal ik dan maar ff wachten om de medley te verraden??? Leuk zo, al die mooie nummers op een rijtje 😀

  Ik ga ze zo helemaal beluisteren. Heb ik echt zin in 😀

 4. @ As. Heel goed idd Bowie, maar wat flauw zeg dat je niet even er voor gaat zitten 😉
  en hoezo engels woordenboek? Je hoeft toch geen vertalingen van de songteksten te schrijven!
  @ Miranda– nou ja op xc3xa9xc3xa9n lijn qua leeftijd zou ik best willen maar helaas. Dat zou alleen in een heel vervelende situatie kunnen gebeuren. MAar je had het goed, de generatiekloof is overbrugd hahaha.
  @ Emmelinda– JA van jou wist ik het wel, maar kom maar op met die namen. Is er tenminste nog iemand die er zin in heeft, hahaha. Ik heb niet zoveel fans als jij! (moet er ook ff niet aan denken om dagelijks zxc3xb3veel logs langs te hoppen, wel leuk maar zxc3xa9xc3xa9r tijdrovend en dat is het nu al)

 5. Hee, mooi achtergrondje! nieuw?! 🙂
  dancing in the street(met mick jagger?), when your a boy, just a perfect day en nog veel meer natuurlijk, maar ik moet nu weg, koffieochtend ;)Maar ik vond het zo lullig om nu ook te zeggen dat ik geen tijd heb, toch kom ik later nog ff luistern oke?

 6. Nou, misschien een beetje laat gereageerd maar ik wist ze allemaal nog. Alleen van Perfect Day weet ik niet meer voor welk goed doel dit is gezongen.
  Ik zou trouwens een compleet andere top 13 hebben samengesteld, alhoewel, er zitten toch wel 6 heeeeeeeel sterke nummers in.

  Bedankt. Edwin

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.