Hoera 8 jaar…vervolg

Zo…..ik heb eindelijk de foto’s even aangepakt en die zijn hier te bewonderen.

Sabine werd al om kwart over 6 wakker en toen moesten er natuurlijk meteen even cadeautjes uitgepakt worden. Laura lag helaas (of gelukkig) nog te slapen dus we hebben er nog een paar voor haar bewaard om te geven. Om half 7 wilde ze wel erg graag naar beneden in haar disco-rolstoel en dat hebben we maar gedaan. Om kwart voor 7 stonden we al te swingen in de disco-tent. Wel lekker dat we rustig aan met alles konden beginnen.

klik voor groter

We waren op tijd klaar met spoelen en tutten. Ook wel eens lekker meestal is het nog even haasten voordat de gasten komen. Het was een vrij tam verjaardagsfeest voor Sabine-begrippen. Veel mensen moesten gewoon werken wat meestal niet het geval is. Dus het was eigenlijk heel relaí allemaal. Het zat best vol maar het was goed te overzien (of begin ik er eindelijk aan te wennen? ;)). Veel gedanst is er niet echt maar tijdens het kleuren zongen de kinderen uit volle borst mee met de liedjes. Vooral  "Lief klein konijntje…" was een veel meegezongen nummer. Het was erg gezellig en met een klein clubje hebben we nog pizza gegeten. Sabine en Laura lagen om kwart voor 10 heerlijk in dromenland. Laura heeft me weer een partij zitten snaaien. Het is gewoon een wonder dat die niet de hele nacht heeft liggen kotsen. Wat een snoepkont is dat toch!. Sabine heeft ook wel van de situatie geprofiteerd (we zijn nogal voorzichtig met snoepen en snaaien) maar die heeft bij lange na niet zo gesnaaid.

9 gedachten over “Hoera 8 jaar…vervolg

 1. Ohhh wat is die taart leuk geworden! Bijna zonde om op te eten hihi.

  Wow en al die kadootjes…heb je wel plek om het allemaal op te bergen? Wat een berg! Is bij jullie bijna een filiaal van Bart Smit zo 😀

  Die disco ziet er super uit. Heeft Sabine die kleren nog vaak aangehad? Lijkt me echt zoiets wat ze niet meer uit wil hihi 😉

 2. mmmmm? nog vaak aangehad? Het is twee dagen verder en ze waren nogal vettig aan het eind van de dag. Ze zijn nog maar net vers de wasmachine uit, dus de kans bestaat dat ze het vaker aan zal willen (net als vorig jaar haar prinsessenjurk. Ik heb zo wel eer van mijn werk (hahaha). Op het feestje op school zal ze het zeker weer aanwillen (en mogen) maar het is niet echt een warme outfit. En wat betreft die cadeautjes, dat viel dit jaar dus erg mee….oeps!Meestal was de ruimte op het dressoir te kort maar nu kon ik alles keurig uitspreiden voor de foto. Maar ze heeft zat gekregen hoor. Ik weet af en toe van gekkigheid niet meer wat ze hebben en zijzelf ook niet.

 3. Hahaha dat herken ik..ik ben momenteel de kamer van Stef aan het uitruimen en tjemig wat heeft ze veel! Veel dingen zitten gewoon nog onuitgepakt in de doos. Die wil ze ook niet meer dus die gaan mooi de zolder op voor als er een jarige is hihi.

  Ja het is superleuk dat je zoveel eer van je werk hebt. Beter dan dat je moet dreigen het aan te trekken op de dag zelf hahaha. Heb je niet voor niets zoveel werk besteed aan de voorbereiding 😉

 4. Hee dat is vast een handig web-logje. Daar ga ik ook eens een kijkje nemen. Dank je wel!!!! En vergeten doe ik dat allemaal niet hoor!!! Veelste leuk!

 5. Jullie hebben het wel superleuk aangekleed allemaal voor Sabine hoor!!! Chapeau (incl de jarig zelf ;))
  En wat is dat toch dat jongetjes atlijd gaan liggen op de dansvloer, dat deed Mika ook al vorige keer bij chimpiechamp, hahahaha

 6. Beetje laat maar, nog gefeliciteerd Sabine. Je ziet er prachtig uit.Handig zo’n moeder die alle kleren zelf maakt. Het huis en je stoel zijn geweldig. Jammer hxc3xa9, dat alles na je verjaardag weer weg is.Lekkere taart, ook zelf gemaakt Dinie?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.