Oud en Nieuw

Hallo allemaal. Bij deze een echte nieuwjaarswens.

Ik wens iedereen een goed, gezond, gezellig, gelukkig en liefdevol 2007.

Voor alle lezers, de bekenden en onbekenden die regelmatig meelezen.

Wij hadden een lekker gemoedelijk en hxc3xa9xc3xa9l gezellig oudejaarsavond.
Het was de bedoeling dat Sabine even tussendoor een tukkie deed maar helaas…Nora was er en ze heeft zegge en schrijve een half uurtje in bed gelegen waarvan ze een kwartier heeft gehuild dat ze niet moe was en ze niet kon slapen van de knallen…Dus eigenlijk is ze de hele avond opgebleven. Nou kan Sabine heel goed wakker blijven en ook nog gezellig en vrolijk hoor. Maar ja ze is ook de dxc3¡xc3¡ropvolgende dag jarig en dan vind ik het toch wel fijn dat ze dan niet al te moe is. Te meer omdat het dan meestal ongelofelijk druk is. Sabine heeft gezellig meegedaan met Party en Co. We hebben weer gelachen en het spel natxc3xbaxc3xbarlijk niet afgemaakt. Het was zxc3xb3 twaalf uur en toen maar knallen natuurlijk.
We haddden ook een kindervuurwerkpakket met een fosfor (geloof ik) stick, sterretjes en diverse trekbommetjes, ouderwetse en wigvormige met serpentines er in. Erg leuk! Die stick heeft tot ‘s morgens vroeg licht gegeven. Sabine lag om kwart voor twee in bed. De volgende avond lag ze er wel op tijd in gelukkig want op haar verjaardag vroeg ze om kwart over 6 hoe laat het was. En toen heeft ze natuurlijk niet meer geslapen.

4 gedachten over “Oud en Nieuw

 1. Ik wens jullie ook een geweldig 2007 toe! Maak er iets moois van!

  Heeft Sabine dat altijd; dat ze weinig slaap nodig heeft? Handig is dat he? Nou ja, als je weg moet of als er een feest is. Wanneer ze op tijd naar bed moeten en ze blijken nog niet moe is het wel eens minder hihi 😉 Stef heeft het iets minder, die slaapt graag maar Mies is (van kleins af aan) niet haar bed in te krijgen 😉

 2. Haha Sabine slaapt wel makkelijk en sosm lang, maar niet als er wat te beleven valt!
  Ze wordt soms moe maar valt niet in slaap en blijft vrolijk. LAura daarentegen valt xc3xb3f in slaap xc3xb3f ze wordt stierlijk vervelend en chagrijnig.

 3. Hahaha, dat waren wij ook van plan te gaan party en co-een maar daar is niks van gekomen doordat wij steeds boven zaten 🙂
  Wat goed dat Sabine dat zo goed vol hield zeg!

 4. Hihi ja kwart over 6 is wel errug vroeg 😉 Het is ook wel begrijpelijk wanneer er zulke leuke dingen gaan gebeuren 😀

  Steffie viel ook altijd in slaap. Lekker gezellig bij ons beneden. Dan moesten we haar voorzichtig in haar bed gooien want o wee als mevrouw ondertussen wakker werd….

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.